FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zanosna Ena

Trogirska bomba: Ova vruća brineta je nova hrvatska MMA djevojka

Only Men Stuff je izabrao svoju ring djevojku, i to ne bilo kakvu djevojku već Playboyevu zečicu Enu Milinović poznatiju kao Enu Friedrich.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ena je svojim raskošnim oblinama krasila izdanje hrvatskog Playboya za mjesec studeni 2012, a sada će uljepšati treći event prvog kruga Hrvatske MMA lige ove subote u Ciboni. No to ne znači da je potraga za najljepšom ring djevojkom završila - Only Men Stuff i dalje traga za „dražesnim pupoljcima svibanjskim“ te ćemo ubrzo pozvati djevojke na prijavu, a potom i audiciju.

>> Ovo bi mogle biti najvatrenije borbe Hrvatske MMA lige

>> Josipu su poslali u 'bili svit' - MMA liga traži novu ring-djevojku

Ena ima 26 godina, rođena je u Trogiru, a u Zagreb dolazi iz Primoštena. Magistrica je povijesti umjetnosti, a poslom modela počela se baviti prije godinu dana „iz puke znatiželje“, kako kaže. Tvrdi da se ne boji predrasuda i uvijek ju je vodila želja za isprobavanjem novih stvari. Od napornog radnog tempa opušta se slikanjem.

"Kada su mi ponudili da se slikam za hrvatsko izdanje Playboya to je za mene predstavljalo totalnu novost jer se nikad prije nisam okušala u ulozi modela. Veliki sam ljubitelj fotografije, a pogotovo erotske fotografije, pa sam pristala. Komentari su bili pozitivni, obitelj i prijatelji ugodno iznenađeni, a ja zadovoljna. Počašćena sam angažmanom u Hrvatskoj MMA ligi i ponosna što sam upravo ja izabrana", ispričala nam je Ena.

Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 35 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider