FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Problem s rukavicama

Kličkova ljubav u prvom redu: Američka glumica bodri šampiona!

Vladimir Kličko večeras u Mannheimu brani svoja četiri naslova svjetskog prvaka protiv talijanskog izazivača Francesca Pianete...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meč Klička i Pianete možete pogledati večeras (4. svibnja) od 22.30 sati na Novoj TV i OYO.hr. Ukrajinski i talijanski boksači odmjerit će snage pred 13.000 gledatelja u SAP-Areni u Mannheimu.

>> Prebolio rak i donira za izgradnju crkve i džamije: Imam plan za Klička!

>> Vladimir Kličko ima priliku izjednačiti se s Muhammadom Alijem

>> Poznat novi izazivač Vladimira Klička: On zna koje su mu slabosti!

Prema postavljenim okladama većine svjetskih kladionica može se zaključiti kako je Kličko apsolutni favorit. Najveća britanska i svjetska kladionica William Hill plaća pobjedu Klička mlađeg s mizernim koeficijentom 1.02, a Pianete s čak 13.00, dok je koeficijent na neriješen ishod 34.00.

Većina analitičara slaže se kako će Kličku meč s Pianetom poslužiti tek kao dobra priprema za dvoboj s Aleksandrom Vladimirovičem Povetkinom, ruskim teškašem za kojeg se pretpostavlja da bi mogao ozbiljnije ugroziti „Velikog Vladimira“. 

Na jučerašnjem službenom vaganju Pianetin trener Dirk Dzemski uložio je prosvjed kod organizatora meča zbog rukavica u kojima će boksati ukrajinski šampion. Kličko koristi posebno izrađene rukavice marke Grant XL veličine, teške 10 unci (283,5 grama), dok će Pianeta nositi „serijske“ rukavice. Dzemski traži da boksaju u jednakim rukavicama. Još nije poznato hoće li pritužba Pianetina trenera biti usvojena.

Osim Klička i Pianete u fokusu kamermana i fotoreportera zacijelo će biti 23-godišnja američka glumica u usponu Hayden Panettiere, koja će sjediti u prvom redu SAP-Arene u Mannheimu. Prema prezimenu jasno je da lijepa glumica vuče podrijetlo iz Italije, no Panettiere će sasvim sigurno navijati za Klička. Naime, šuška se da su njih dvoje obnovili romantičnu vezu koju su započeli još 2011. Navodno su se i zaručili prošlog ožujka, no to nisu potvrdili.

Borbu Vladimira Klička i Francesca Pianete gledajte na Novoj TV i OYO.hr večeras od 22.30 kada kreće specijalna emisija sa Željko Velom i Željkom Mavrovićem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider