FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Je li došlo vrijeme?

Poznat novi izazivač Vladimira Klička: On zna koje su mu slabosti!

Sljedeći izazivač ukrajinskog boksača Vladimira Klička (36), svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema IBF, IBO, WBO i WBA verzijama, bit će njegov bivši sparing-partner, osam godina mlađi Francesco Pianeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je godine Nijemac talijanskih korjena sparirao Kličku, a sada će dobiti priliku oduzeti mu naslove u borbi koja će biti održana 4. svibnja u Mannheimu. Nakon tri uspješne obrane naslova u 2012. godini Kličko je svoj omjer u karijeri popravio na 59 pobjeda i 3 poraza.

Pianeta, koji je visok 193 centimetra, odnosno pet manje od Klička, zasad je neporažen u karijeri uz 28 pobjeda i 1 neriješen ishod.

''Jako poštujem Pianetu jer je mlad i ima veliki borbeni duh'', komentirao je Kličko.

''Kratko sam s njim sparirao prošle godine i primijetio koje su mu slabosti i kako ih najbolje iskoristiti. Razumijem da me mnogi vide kao autsajdera i to je u redu, ali nokautirat ću Klička i prevrnuti boksački svijet naglavačke'', rekao je Pianeta.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider