FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šokantno upozorenje

Drugi najplaćeniji sportaš svijeta ima Parkinsonovu bolest?

Iako je prije mjesec dana doživio prvi nokaut nakon 1999. godine, Manny Pacquiao dobio je upozorenje od liječnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juan Manuel Marquez 8. je prosinca nokautirao Filipinca koji već traži i petu borbu ove dvojice rivala. No, ugledni liječnik dr. Rustico Jimenez, predsjednik Udruge privatnih bolnica, tvrdi kako to i nije najbolja ideja. On je poručio tamošnjim medijima kako je uoči prve znakove Parkinsonove bolesti, od koje boluje i legendarni Muhamed Ali.

''Ako mene pitate, treba se ostaviti boksa'', poručio je dr. Rustico Jimenez i pomalo šokirao Filipince kojima je Manny apsolutni heroj.

''On ima brze reflekse, ali primijetio sam prve znakove Parkinsonove bolesti. Ne kažem da je bolest tu, ali jesu prvi znakovi.''

Nakon poraza u Las Vegasu tamošnja je Sportska komisija zabranila nove borbe Mannyju Pacquiaou sljedeća četiri mjeseca, a poznati boksački promotor Bob Arum najavio je kako će Filipinac proći detaljne testove u jednoj klinici u Las Vegasu prije još jednog revanša 'Pacmanma' i Marqueza.

Boksač koji je u 2012. zaradio nevjerojatnih 62 milijuna dolara u 34. godini bi mogao početi razmišljati o kraju karijere. U prošloj je godini toliko zaradio, a imao je dva poraza u dvije borbe. Floyd Mayweather leži iza rešetaka, a novi poraz od Marqueza dodatno bi uzdrmao legendarnog Filipinca. Zdravlje s jedne strane, a dolari, slava i ljubav s druge. Što bi vi izabrali?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider