Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pronašao novi klub

Završena trakavica: Zubac više nije igrač Cibone, trenira u Srbiji

'Slučaj Zubac' posvađao je Cibonu i Cedevitu te podigao dosta prašine, no Hrvatski košarkaški savez poništio je njegov transfer u aktualnog prvaka Hrvatske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cibona se žalila HKS-u i dobila bitku za Zubca. Rezultat svega bio je poništen transfer mladog centra u Cedevitu. No, kako se Zubac nije imao namjeru vratiti pod Toranj, postavljalo se pitanje gdje će onda nastaviti karijeru. Po svemu sudeći to bi trebao biti beogradski Mega Leks, kojeg vodi njegov menadžer Miško Ražnatović.

Zubac trenutno trenira u Beogradu, a istovremeno iz Zagreba stižu informacije kako više nije igrač Cibone koja je navodno prihvatila ponudu Mega Leksa. Prvi čovjek Cibone Aco Petrović nije htio otkriti o kojoj se svoti radi, ali navodno je zadovoljan odštetom.

Inače, kad je bila u pitanju Cedevita, spominjalo se oko 400 tisuća eura, ali hrvatski prvak nije imao volje platiti traženi iznos. U Cedeviti su imali dobre namjere sa Zupcem, no neke druge okolnosti dovele su do toga da će mlada nada hrvatske košarke nastaviti karijeru u Srbiji.

Htjeli to priznati ili ne, ovo je udarac za domaću košarku koja je izgubila još jednog 'dijamanta', a koji je mogao stasati igrajući Euroligu pred hrvatskim navijačima. Ipak, za Zupca je u ovom trenutku najvažnije da igra. I radi njegove budućnosti i radi reprezentativnog potencijala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider