Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''to je to što želimo''

Zlatko Dalić nakon ždrijeba Lige nacija: ''Dobili smo najjaču skupinu, ali baš lijepo''

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić odmah nakon ždrijeba prokomentirao je novu skupinu Lige nacija za Novu TV.

Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 Lige nacija s Švedskom, Francuskom i Portugalom, odlučio je ždrijeb u Amsterdamu.

''Dobili smo vjerojatno najjaču skupinu koja je mogla biti. Ali baš lijepo, igrat ćemo s europskim i svjetskim prvakom'', izjavio je Zlatko Dalić za Novu TV te nadodao:

''Znali smo da nas čekaju teški protivnici, cijela grupa je takva. Ovo će nam biti dobra priprema za ono što nas čeka kasnije, a to su kvalifikacije za Katar. Mislim da je pogođeno takmičenje, to je ono što nama odgovara i to je ono što želimo.''

Osim jakih utakmica protiv Francuske i Portugala, Hrvatsku čeka i nezgodna Švedska.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

''Švedska je u vrhu europskog nogometa, jedna zaista jaka reprezentacija. No čekaju nas puni stadioni, jedno novo iskustvo i dobar test. Nakon Eura ćemo razmišljati što i kako dalje, no mislim da kroz ovakve utakmice samo dobivamo na snazi. Volio bih voditi Hrvatsku u Ligi nacija, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti'', poručio je hrvatski izbornik.

Izbornik je odgovorio i na pitanje možemo li očekivati hoće li biti problema s odigravanjem nadolazećih prijateljskih utakmica zbog koronavirusa.

''Nadam se da neće biti gora situacija s odgađanjem utakmica. Bilo bi stvarno šteta, puno bi se izgubilo. Vjerujem da će sve biti u redu i da ćemo mi spremni dočekati Euro'', zaključio je Dalić.

Jeste li zadovoljni skupinom u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider