Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ovo je njegova priča

Zbog gola koji je primio protiv Hrvatske život mu se pretvorio u pakao: Prijetili mu smrću

Argentinski vratar Willy Caballero progovorio je o golu Ante Rebića nakon njegove pogreške i posljedicama koje je imao po njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski vratar Willy Caballero progovorio je otvoreno o pogotku koji je primio u susretu protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Riječ je, naravno, o golu Ante Rebića za 1:0, nakon kardinalne pogreške argentinskog vratara.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, Caballero je dobio jednu povratnu loptu prema svom kaznenom prostoru. Rebić je krenuo prema njemu, Argentinac ju je htio poslati prema naprijed, no noga mu je zapela i ispalo je da je podigao loptu hrvatskom reprezentativcu na volej, koji je on pogodio za vodstvo Hrvatske.

gol expired Kakva mašina! Nakon munjevitog sprinta Cristiano Ronaldo nogom zabio "tricu" i proslavio u svom stilu divider

Caballero je gotovo dvije godine nakon tog gola progovorio o maltretiranju koje je trpio samo dan poslije, ali i u narednim tjednima. Isto tako otkrio je da nije želio prebaciti Rebića kao što su mnogi mislili.

"Udario sam nogom u tlo i lopta je nesretno došla do Rebića. Svi su mislili da sam htio prebaciti Rebića, ali nisam. Htio sam loptu poslati naprijed prema Salviju. Nikada u životu nisam tako pogodio loptu", otkrio je Willy i nastavio.

gol expired Zvijezda oduševila Ameriku: Ostavio konobarici šokantnu napojnicu i poruku na računu divider

"Dan nakon pogreške svi su imali moj broj i uslijedili su grozni dani. Dobivao sam grozne poruke, koje su uključivale i prijetnje smrću. Razmišljao sam puno o svojoj obitelji i budućnosti nakon toga", otkrio je Caballero, kojem je to bila posljednja utakmica u dresu Argentine.

"Htio sam novu šansu od Sampaolija da se iskupim, no razumijem izbornikovu odluku. Franco Armani nakon mene je dobro branio i opravdao je njegovo povjerenje", zaključio je Argentinac.

Hrvatska je nakon pobjede protiv Argentine osigurala prvo mjesto u skupini, a potom i prošla sve do finala Svjetskog prvenstva, u kojem ju je s 4:2 savladala Francuska.

gol expired Što je sve on proživio: Prvi se pacijent probudio, nije znao što je koronavirus, a kad je upalio mobitel... divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider