Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Elegantno

VIDEO Pogledajte golove Hrvatske protiv Cipra: Perišić, Gvardiol pa za kraj Livaja

Ivan Perišić u 23. minuti bio je u zaleđu radi čega je poništen uvodni gol Hrvatske protiv Cipra, ali sve je nadoknadio na kraju prvog dijela.

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Cipra igrale su utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vatreni su slavili 0:3 golovima Perišića, Gvardiola i Livaje.

gol expired VIDEO Hrvatska do nove pobjede u borbi za SP u Kataru, Perišić, Gvardiol i Livaja torpedirali Cipar! divider

Vatreni su bili puno bolji u uvodnom poluvremenu, ali ne preuvjerljivi, mogli su biti rezultatski uvjerljiviji da VAR nije poništio gol Andreja Kramarića iz 23. minute. Krivac za poništeni gol bio je Ivan Perišić jer je prije Kramarićevog gola bio u zaleđu.

VAR snimka poništenog gola VIDEO Pogledajte Kramarićev gol protiv Cipra: Evo zašto ga je sudac poništio poslije VAR provjere divider

Ono što je "uzeo“ u 23. Perišić je vratio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabivši poslije sjajnog dodavanja Luke Modrića. Napadač Intera odlično se ubacio na njegovu loptu i elegantno ju plasirao u mrežu kraj golmana Cipra za 0:1 i veliko olakšanje Vatrenih.

Gol za 0:2 zabio je Joško Gvardiol. Hrvatski stoper okrunio je golom sjajan nastup. Iskoristio je jednu pogrešku obrane Cipra i lijepo ugurao loptu u mrežu. Bio je to njegov prvi gol za Vatrene.

VIDEO Gol za 0:2

Hrvatska je do velikih 0:3 došla preko Marka Livaje koji je nakon Slovenije zabio i Cipru. 

VIDEO Gol za 0:3

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider