Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
GLASAJTE!

Velika anketa gol.hr-a: Koga Dalić treba zvati na Euro? U ponedjeljak objavljuje popis

Pred Dalićem je teška odluka manje od mjesec dana pred Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Euro 2020. je pred vratima, a Hrvatska svoju prvu utakmicu igra protiv domaćina Engleza na Wembleyu 13. lipnja.

Zlatko Dalić je prije nekoliko dana saznao jednu dobru vijest koja se pružila svim izbornicima na prvenstvu. UEFA je dala dopuštenje da reprezentacije mogu na Euro s 26 igrača zbog koronavirusa. Taj popis je proširen za trojicu igrača pa je Daliću ta odluka sigurno olakšala odabir na nekim dvojbenim pozicijama.

Dalić popis objavljuje u ponedjeljak, a većina sretnika će se 25. svibnja pojaviti u Zagrebu na okupljanju. Nešto kasnije će se pridružiti ostatak igrača koji imaju klupske obaveze.

Dva dana prije popisa odlučili smo se složiti anketu, a kako je Hrvatska poznata kao zemlja s četiri milijuna izbornika, možda anketa pomogne Zlatku Daliću u zadnjim satima prije nego što popis pošalje prema UEFA-i.

Na popisu će se sigurno naći oni na koje smo već godinama naviknuti u reprezentaciji, to su igrači poput Modrića, Perišića, Lovrena, Vide... Ali dvojbena su neka druga imena. Hoće li Dalić iznenaditi i pozvati nekoliko debitanta poput Gvardiola, More i Ivanušeca, sve ćemo uskoro saznati.

Na našem proširenom popisu svoje mjesto su našli i neki koji nisu dugo igrali za Hrvatsku, ali su reprezentaciji na raspolaganju kao primjerice Livaja, Pjaca i Jedvaj.

U anketu smo uvrstili i mladiće iz U-21 reprezentacije koji su budućnost Vatrenih: Vuškovića, Gvardiola, Erlića, Bradarića, Ivanušeca... Sve je na Daliću.

Stavite se na trenutak na Dalićevo mjesto i izaberite koga biste poveli na Euro:
 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider