Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
osjetili Poljud

Vatreni trenirali uoči utakmice: Dalić uigrava obranu kakva dosad nije viđena, ima još dilema

Vatreni su odradili posljednje pripreme za Portugal...

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči utakmice protiv Portugala, koju možete uživo gledati na gol.hr-u i Novoj TV.

Bio je to jedini trening na Poljudu nakon što su dan ranije, nakon povratka iz Švedske, trenirali u Omišu. Igrači koji su igrali protiv Švedske tada su dobili poštedu - ostali su u hoteli odraditi regeneracijski trening.

Na Poljudu su sve snage bile na okupu. Zlatko Dalić ima vrlo nezahvalan posao - mora barem donekle uigrati obranu koja nikad nije igrala zajedno.

Duje Ćaleta-Car otpao je zbog žutih kartona, Filip Uremović ozlijedio se protiv Švedske, Marin Pongračić je bolestan, a Domagoj Vida zaražen koronavirusom.

gol expired Portugalci trenirali na Poljudu: Ronaldo se pohvalio susretom s hrvatskim prijateljima divider

Dalić je stoga na press-konferenciji najavio koja četvorka će početi utakmicu. Hrvatski izbornik inače ne otkriva karte, ali ovoga puta nema što skrivati jer puno opcija ionako nema.

Protiv Portugala će tako započeti Domagoj Bradarić i Josip Juranović na bekovskim pozicijama, a na stoperu Dejan Lovren i, po svemu sudeći, kapetan Osijeka Mile Škorić koji je stigao s pretpoziva.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Dalić je ipak ostao zakopčan kada je u pitanju zadnji vezni. Pozicija je to koju je upraznio pozitivan test Marcela Brozovića. Sudeći po izjavama an press-konferenciji, tu bi mogli doživjeti i neko iznenađenje.

"Fali nam zadnji vezni da bi Luka Modrić i Mateo Kovačić bili slobodniji. Ja sam svjestan da mi bez toga imamo problema u igri. Tu ćemo pokušat pronaći novo rješenje", rekao je.

Iznenađenja bi moglo biti i u napadu, a vidjet ćemo i kakvu će formaciju Dalić izabrati. 

Dalić najavio Portugal

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider