Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ekipa na okupu

Portugalci trenirali na Poljudu: Ronaldo se pohvalio susretom s hrvatskim prijateljima

Moćna momčad predvođena superzvijezdom Ronaldom stigla je u Split.

Portugalci su odradili trening na Poljudu uoči susreta s Hrvatskom u utorak, koji možete gledati uživo na gol.hr-u i Novoj TV.

Njihova najveća zvijezda Cristiano Ronaldo tom se prilikom pohvalio susretom sa starim znancima iz Reala - Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Fotografiju njihova susreta objavio je na svom Instagram storyju uz emotikon šake.

"O svemu smo popričali, prisjetili se stvari iz Reala, porazgovarali o trenutačnoj situaciji... Normalan razgovor dvojice bivših suigrača i dobrih prijatelja, da ne ulazim sad u detalje", rekao je Modrić, koji je za Dnevnik Nove TV rekao da je njihov odnos uvijek bio odličan.

gol expired Modrić se na Poljudu susreo s Ronaldom, poznato je o čemu su razgovarali: "Vežu nas lijepe uspomene" divider

Portugalci najavljuju ozbiljnu utakmicu iako rezultatski nemaju za što igrati.

"Jako dobro poznajemo Hrvatsku. Svjesni smo koliko su jaki i tako ćemo se postaviti. Ipak su oni drugi na svijetu i imamo maksimalan respekt za njih. Utakmica nije važna rezultatski, ali igramo za svoju zemlju", rekla je njihova zvijezda u usponu, stoper Manchester Cityja Ruben Dias.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Intervju s Lukom Modrićem


  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider