Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
stari prijatelji

Modrić se na Poljudu susreo s Ronaldom, poznato je o čemu su razgovarali: "Vežu nas lijepe uspomene"

Zajedno su harali europskim nogometom, a sada će biti na suprotnim stranam kao kapetani svojih reprezentacija.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo bili su uzdanice momčadi Real Madrida koja je čak četiri puta osvojio Ligu prvaka. Utakmica Hrvatske i Portugala na Poljudu sjajna je prilika i za susret starih suigrača i prijatelja iz Reala.

Kako će proći susret ovih nogometnih velikana, možete uživo pogledati na gol.hr-u i Novoj TV.

"Vidio sam ga ispred nakon treninga Portugala, malo smo popričali. Drago mi je da sam ga vidio nakon dugo vremena. Vežu nas lijepe uspomene, uvijek ga je lijepo vidjeti. Popričali smo malo o svemu i o utakmici", rekao je, a portugalski novinari tražili su više detalja.

gol expired Dalić otkrio nove loše vijesti i dio postave za Portugal: Odgovorio na kritike Nenada Bjelice divider

"O svemu smo popričali, prisjetili se stvari iz Reala, porazgovarali o trenutačnoj situaciji... Normalan razgovor dvojice bivših suigrača i dobrih prijatelja, da ne ulazim sad u detalje", rekao je.

"Uživam u nogometu, nogomet je moj život"

Iako im je obojici 35 godina, još uvijek igraju na najvišoj razini. Modrić je objasnio kako.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

"Uživam u nogometu. Nogomet je moj život i još imam motivacije. Znam da neće trajati to još predugo. Želim uživati u svakoj utakmici i treningu. Kad dođeš do neke razine, želiš i ostati tamo. Svi uspjesi te i dodatnu motiviraju da radiš maksimalno i što duže ostaneš na tom nivou."

Prije godinu dana Hrvatska je sjajno odigrala na Poljud protiv Mađarske. Atmosfera je bila sjajna.

"Teško je reći da će Poljud biti neka prednost. Kad nema navijača svejedno je igramo li tu ili u Portugalu, bar ja imam takav osjećaj. Bilo bi puno bolje da su gledatelji tu, onda bi mogli pričati o prednosti."

"Nadam se da će buduće generacije imati tu sreću da igraju na pravim stadionima"

Pozicija zadnjeg veznog nameće se kao veliki problem, a priznao je to i Zlatko Dalić na svojoj pressici. Ima li Modri neki savjet?

Zlatko Dalić najavo utakmicu s Portugalom

"Razgovaram s izbornikom. Nije to naš najveći problem. Mi moramo biti kao ekipa u svakom segmentu jaki zajedno, jedan ili drugi igrač, ne može se reći to je problem. Pokazali smo puno puta da i bez nekog igrača igramo dobro", rekao je.

Modrić je progovorio i o pitanju derutnog maksimirskog stadiona.

"To je tako oduvijek. Nemamo stadion kakav imaju druge države. Meni je gušt igrati i na Maksimiru i Poljudu i Osijeku i Rijeci kad je pun stadion. Premalo imam vremena da ulazim u teme hoće li se raditi stadion ili obnavljati. Hrvatska zaslužuje stadion, grade se košarkaške arene i što sve ne, pa bi bilo lijepo da i nogomet, koji toliko promovira Hrvatsku, dobije stadion. Nadam se da će buduće generacije imati tu sreću da igraju na pravim stadionima", rekao je.

Ruben Dias uoči Hrvatske: "Maksimalan respekt za drugu momčad svijeta"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider