Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dinamovi dragulji

Mladi Vatreni spremni za veliki obračun sa Španjolskom: "Idemo ih napasti i otići do kraja"

Samo su četiri dana ostala su do velike utakmice naše mlade reprezentacije: četvrtfinala Eura protiv aktualnog prvaka Španjolske. Evo što o tome kaže sjajni dvojac vršnjaka iz Dinama: Luka Ivanušec i Lovro Majer.

Lovro Majer i Luka Ivanušec jedan pored drugog nisu često samo kad svira himna. Oni zajedno igraju već 6 godina, pa evo kakve si karijere međusobno prognoziraju.

"Da, igramo stvarno jako dugi niz godina zajedno. Znamo se jako dobro, a što se tiče karijere, prognoziram mu stvarno najviše moguće jer znam koliko je napredovao od prvih dana otkako smo zajedno i koliko ustvari on može još više od toga", kaže Majer.

"Šta da kažem o Lovri? Sve zna, on je jedan top igrač i samo očekujem da nastavi radit na sebi onako kako radi i sad i mislim da će završit u nekim od top klubova u ligi petice i već sad ima interesa i mislim da je jako blizu tome", kaže Ivanušec.

A iza Lovre Majera, ali i Luke Ivanušeca u dresu Dinama najbolja je sezona u karijeri. I takvi su veliki aduti izbornika Bišćana uoči četvrtfinala protiv Španjolske.

gol expired Vlašić prokomentirao Dalićevu primjedbu da Vatrenima nedostaje zajedništva i kemije iz Rusije divider

"A sigurno, oni su kao neki favoriti, ali, naravno, to ništa ne znači. Mi znamo koliko smo kvalitetni, šta možemo", kaže Majer.

"Znamo da se radi o ekipi koja je od zadnji 5 puta osvojila 3 puta U-21 prvenstvo. Kombinatorni, moćni na lopti. Baš ono, tipični Španjolci, vole pas igru i znamo da nas čeka teška utakmica", ističe Ivanušec.

"Idemo igrat svoju igru, probati igrati napadački i proći Španjolsku", poručuje Majer.

"Veselimo se tome i vjerujemo da možemo do kraja", dodaje Ivanušec.

Lovro je veliki prijatelj i s Danijem Olmom pa nas je zanimalo jesu li već razgovarali o okršaju za polufinale EURO-a?

"Nisam, nisam još. Čuli smo se oko nekih drugih stvari, ali što se tiče Španjolske nisam još", kaže Majer.

Bivši dinamovac bio je jedan od najboljih igrača Španjolske i igrač utakmice u finalu. Kakav bi bajkovit rasplet priče bio kada bi Majer ili Ivanušec s Hrvatskom dostigli te razine. Jedno je sigurno, kvalitete za takvo što svakako imaju i veliki su aduti izbornika Bišćana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider