Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Opušteni susjedi

Turski izbornik osuo paljbu po slovenskom sucu poznatom po seks-skandalu: "Dvaput su nas teško oštetili"

Turci tvrde da su ih slovenski suci u kratkom razdoblju dvaput teško oštetili…

Hrvatska i Turska odigrale su 3:3 u Istanbulu u prijateljskoj utakmici. Obje momčadi puno su griješile, igralo se dosta opušteno, a prilično opuštena je bila i slovenska sudačka postava.

Glavni sudac Slavko Vinčić već je pokazao da se voli opustiti u slobodno vrijeme. Afera sa srpskom starletom u glavnoj ulozi na "cajkama" u Bosni i Hercegovini obišla je Europu. Živahna zabava završila je policijskom racijom, zapljenom oružja i droge.

gol expired Vatrena obrana ima akutni problem: Mora se znati tko je "Baresi", zadnja linija naivno ispada divider

Nimalo ugodno za suca koji sudi Ligu prvaka. Vinčić se pravdao da se slučajno zatekao na zabavi. Nije baš uvjerljivo, ali dogodi se svakome da zabasa. Kako god, sigurno je da je slučajno grubo pogriješio na večerašnjoj utakmici.

Slovenac nije vidio igranje rukom Ante Budimira u akciji kod hrvatskog pogotka za 1:1 i time je poprilično naljutio turskog izbornika Senola Gunesa.

„Primili smo bezvezan prvi pogodak, ali svejedno ne računam taj gol. Hrvatski igrač je igrao rukom, svi su to vidjeli osim slovenskog suca“, grmio je Gunes.

gol expired VIDEO: Hrvatska zabila tri pogotka, ali isto toliko i primila u golijadi u Istanbulu! divider

„Drugi slovenski sudac (Matej Jug) slično nas je oštetio na nedavnoj utakmici s Rusijom. To je bila utakmica Lige nacija, a ovo je ipak samo prijateljska. Primili smo dva gola u dvije minute, a imamo i ozlijeđenih igrača. To nije dobro. Cilj mi je bio isprobati neke igrače i to sam napravio. Sve u svemu, zadovoljan sam intenzitetom i pruženom igrom, nije bilo loše“, zaključio je turski izbornik.

Kako vam se svidjela Hrvatska u Istanbulu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider