Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pripreme za Ligu nacija

VIDEO Zašto nema Livaje na okupljanju Vatrenih? Pogledajte što je s velikom zvijezdom Hajduka

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening u Maksimiru nakon okupljanja momčadi za predstojeće utakmice u Ligi nacija…

Danas se u Zagrebu okuplja hrvatska nogometna reprezentacija jer kreće Liga nacija. U 11 dana Hrvatska će odigrati četiri utakmice. Izbornik Dalić ne može računati na ozlijeđenog Perišića i bolesnog Musu, upitan je i Livaja, a pozvan je Ivanušec.

gol expired Posljednja fotografija nesretnog Hrvata ispred kobnog zrakoplova: Bio je inženjer u Mercedesu i volio je nogomet divider

Reprezentacija prvu utakmicu igra 3. lipnja u Osijeku protiv Austrije, tri dana poslije na Poljudu protiv Francuske, a nakon toga slijede dva susreta u gostima, 10. lipnja u Kopenhagenu protiv Danske te 13. lipnja u Parizu protiv Francuza. Luka Modrić reprezentaciji će se priključiti sredinom tjedna.

gol expired Lewandowski potvrdio da napušta Bayern: Barca je podbacila, ali veliki transfer je na vidiku divider

S treninga Vatrenih iz Maksimira javio se uživo Stipe Sladoljev.

Što je s Livajom? Zašto ga nema?

Marko Livaja ima simptome zaraze koronavirusom, one bolesti koja je toliko dugo stopirala nogomet i cijeli sport. Evo, opet se umiješala. Livaja će proći PCR test pa će vidjeti rezultat i nakon toga možda ipak bude sposoban pridružiti se reprezentaciji te sudjelovati u ove četiri utakmice Lige nacija“, kazao je Sladoljev i nastavio:

gol expired Vatreni se okupili u Zagrebu: Nema Luke Modrića, ali je poznato kad će se priključiti divider

„Bit će to prva akcija Vatrenih za bodove nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo. Hrvatsku čekaju četiri utakmice u 11 dana. Modrić će doći sredinom tjedna jer je u subotu igrao finale Lige prvaka pa je dobio koji dan odmora. Na treningu je 25 igrača, a trebalo je biti 29. Već smo spomenuli tko je sve otpao. Na trening nema ni Joška Gvardiola budući da i on ima manjih problem pa trenira po posebnom programu, ali trebao bi se brzo priključiti momčadi i konkurirati za ove četiri utakmice: Austrija, Danska i dva puta Francuska. Doista fantastičan program, a sve utakmice moći ćete gledati na Novoj TV i gol.hr-u“, zaključio je reporter Nove TV.

FIFA-in film o hrvatskoj reprezentaciji i borbi za državu: Kako su Vatreni ujedinili Hrvatsku

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider