Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Plan do 2028.

Evo na kojim ćete sve natjecanjima moći gledati Hrvatsku u programu Nove TV

Ugovor o produljenju suradnje Hrvatske te Nove TV i gol.hr-a ovaj prije svega znači da će veza za svjetskim doprvacima trajati najmanje deset godina.

Nova TV utakmice reprezentacije počela je prenositi odmah nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a produženjem ugovora Hrvatsku ćete u našem programu gledati najmanje do 2028. godine.

Sve je počelo s inauguralnim izdanjem Lige nacija, nakon toga Hrvatska je uspješno prošla kvalifikacije za EURO, potom nas je čekalo drugo izdanje Lige nacija (u kojem su Vatreni izborili ostanak u elitnoj skupini), te na kraju trijumfalni put prema Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ana Marija Vuković VIDEO Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice Hrvatske na Novoj TV divider

Od 42 utakmice repke poslije Rusije, 38 bilo u programu Nove TV

Hrvatska reprezentacija je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji odigrala ukupno 42 utakmice, od kojih je 38 bilo u programu Nove TV. Dakle, više od 90%, a to je trend koji će se nastaviti i u sljedećih 6 godina.

U kojima ćete Vatrene, u našem programu, moći pratiti u čak tri kvalifikacijska ciklusa (dva za EURO, te jedan za Svjetsko prvenstvo), te tri izdanja Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska nogometna reprezentacija i idućih šest godina na Novoj TV i gol.hr-u divider

Već u lipnju četiri utakmice u 11 dana

Početak je već u lipnju. Kada Hrvatska u samo 11 dana igra čak četiri utakmice Lige nacija.

3. lipnja u Osijeku ćemo ugostiti Austriju, s novim izbornikom Ralfom Rangnickom, još uvijek trenerom Manchester Uniteda. Tri dana kasnije u Split dolaze svjetski prvaci Francuzi, a potom Modrića i društvo čekaju dva teška gostovanja. Najprije kod Danske, a potom i Francuske.

Preostala dva susreta Lige nacija čekaju nas krajem rujna. 22. dočekujemo Dance, a tri dana kasnije gostujemo kod Austrijanaca.

Kvalifikacije za Euro u Njemačkoj

2023., godina je kvalifikacija za EURO u Njemačkoj. Protivnike u skupini saznat ćemo 9. listopada ove godine, a onda od ožujka do studenog sljedeće godine tražiti svoj put prema 13. velikom natjecanju od samostalnosti. Vjerujemo da nam za to neće trebati play off, koji će se igrati u ožujku 2024.

Preostala natjecanja koje ćete do 2028. gledati u programu Nove TV su Liga nacija 2024/2025, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u SAD-u, Meksiku i Kanadi 2026., Liga nacija 2026/2027, te kvalifikacije za EURO 2028., kojem ćemo tek saznati domaćina. Važna novost koja se sprema u Ligi nacija, i to s izdanjem 2024/2025 je uključenje južnoameričkih reprezentacija, što bi ovom natjecanju dalo dodatnu zanimljivost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider