Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Još šest godina

VIDEO Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice Hrvatske na Novoj TV

Najgledanija domaća televizijska postaja Nova TV i najbolji sportski portal gol.hr nastavljaju s prijenosima svih kvalifikacijskih dvoboja Hrvatske, Lige nacija kao i prijateljskih utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija i idućih šest godina stanovat će na Novoj TV i gol.hr-u. Najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj nastavlja s prijenosima svih kvalifikacijskih dvoboja Vatrenih, Lige nacija kao i prijateljskih utakmica.

"Ponosni smo što smo osigurali ta prava, utakmice reprezentacije su u svakom slučaju jedan od najatraktivnijih medijskih sadržaja općenito. Smatram da su savršena nadopuna svega što emitiramo na našim kanalima i platformama. To je čast i obveza da to postavimo na najatraktivniji način, siguran sam da u sljedećih šest godina kao najjača platforma u zemlji kroz sinergiju možemo pružiti atraktivan sadržaj svim gledateljima reprezentacije, gledateljima Nove TV i posjetiteljima portala Dnevnik.hr i gol.hr", rekao je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Ništa se ne može mjeriti s reprezentacijom

Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV.

"Čast svima ali u hrvatskom sportu ništa se ne može mjerit s nogometnom reprezentacijom, ništa ne izaziva toliki interes javnosti, ništa ne izaziva takve emocije, tako da u televizijskom poslu apsolutni vrhunac raditi reprezentaciju, još kad je ugovor na šest godina, onda je sreća potpuna. Dugi period je ispred nas ne sumnjam i za repku i za Novu TV, period u kojem ćemo pružiti dosta novina i u sadržajnom i tehničkom smislu, kakav ovakav projekt definitivno i zaslužuje", kaže urednik projekta Saša Lugonjić.

Uz prve reakcije i stručne analize, nastavit ćemo vam na zanimljiv način predstavljati suparnike Vatrenih - za to će biti zadužen naš kreativni dvojac Stipe Antonijević i Vlado Boban.

Studijske emisije i dalje ćete pratiti uz ekspertize Aljoše Vojnovića i Roberta Jarnija.

"Njih dvojica ne samo što su stručni, nego imaju i fantastičnu kemiju pred kamerama, što je jako bitno za ovaj posao", dodaje Lugonjić.

Niz sadržajnih i grafičkih novosti

Za novi ciklus spremamo vam i niz sadržajnih i grafičkih novosti u emisijama kao i u samom prijenosu utakmica.

"Potvrdit ćemo nešto što smo već radili samo ćemo napravit još bolje, to su augmented reality grafike koje smo implementirali u naš studio, s time ćemo nastaviti i dalje i bit će tu dodatne analize koje će biti oplemenjene dodatnim grafičkim rješenjima", kaže glavni producent informativnog programa Nove TV Antonio Blašković.

Startamo za mjesec dana utakmicama Lige nacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider