Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kapetan Vatrenih

Modrić oduševio izbornika Dalića: "On je izrazio tu želju. Može biti uzor svima"

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je utakmice Lige nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je prvi susret Lige nacija protiv Austrije koji se 4. lipnja u Osijeku, a možete ga pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Bit će to sjajna priprema za Svjetsko prvenstvo 2022.u Kataru koje se igra krajem ove godine. Nakon Austrije u Gradskom vrtu, Vatreni tri dana kasnije izlaze na Poljud protiv Francuske koja bi trebala doći s najvećim zvijezdama.

gol expired Dalić najavio utakmice Lige nacija: "Otpao je Perišić. Još dva igrača su upitna" divider

Četiri dana kasnije, 10. lipnja Hrvatska igra protiv Danske u gostima, a 13. lipnja Vatreni sele u Pariz gdje ih čeka Francuska u uzvratnom susretu

Nažalost, izbornik ne može računati na Ivana Perišića zbog ozljede, a još dva nogometaša su upitna za sva četiri susreta Lige nacija, a to su Petar Musa i Marko Livaja.

Modrić želi biti s Vatrenima

Iako je prije samo dva dana osvojio Ligu prvaka, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priključit će se Vatrenima, i to sutra ili prekosutra.

"Luka dolazi sutra ili prekosutra. On je izrazio tu želju da bude s nama. Svima nama može biti primjer. Sigurno će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Austrije u Osijeku. Samo neka sve bude okej sa zdravljem", kazao je Dalić pa dodao:

"Modrić će sigurno zaigrati protiv Austrije, ali koliku će minutažu dobiti, to ćemo tek vidjeti", zaključio je izbornik.

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Bugarska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider