Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Član Croatije Stuttgart

Posljednja fotografija nesretnog Hrvata ispred kobnog zrakoplova: Bio je inženjer u Mercedesu i volio je nogomet

Joško Sladojević, dugogodišnji član Croatije Stuttgart, među poginulima je u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u blizini mjesta Broćanac kod Rakovice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joško Sladojević, dugogodišnji član Croatije Stuttgart, nogometnog kluba koji su 1971. osnovali hrvatski iseljenici u Njemačkoj, među poginulima je u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u blizini mjesta Broćanac kod Rakovice.

Do te je informacije došao Fenix-magazin.de, web stranica nezavisnog hrvatsko–njemačkog mjesečnika.

Četvoro putnika Cessne 182 pronađeno je danas oko 11,50 sati nakon što se malom zrakoplovu izgubio svaki trag kada je u nedjelju iz Splita poletio prema Njemačkoj.

Policija je objavila kako je pilot bio Švicarac, a putnici su bili dvoje državljana Njemačke i jedna osoba s hrvatskim državljanstvom, a to je prema saznanjima Fenix-magazin.de-a Joško Sladojević.

Sladojević je bio dugogodišnji dopredsjednik, igrač i član Croatije Stuttgart, gdje je dugi niz godina obnašao i funkciju blagajnika u klubu.

„Počivao u miru naš Joško“, napisali su članovi Croatije Stuttgart poslavši za Fenix-magazin.de i posljednju fotografiju njihova člana Joška slikanu ispred kobnog zrakoplova Cessna.

Pokojni Sladojević rodom je iz Blata na Cetini te je dugi niz godina radio kao inženjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider