Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"pi*** vam materina..."

Srbija sanja utakmicu s Hrvatskom na Euru: Ćiro im podijelio nekoliko urnebesnih savjeta

Novinar srpskog Kurira kontaktirao je s Ćirom Blaževićem kako bi dobio njegovo mišljenje o potencijalnom okršaju Srbije i Hrvatske na Euru 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva dana nakon što su izvučene skupine za EURO 2020. te nakon što smo saznali da ćemo biti u istoj skupini sa Srbijom ako ona prođe play-off Lige nacija, istočni susjedi okrenuli su broj legendarnog hrvatskog trenera - Miroslava Blaževića.

"Vrijeme je da se zatrese Otok jednim balkanskim klasikom", piše Kurir.

Da bi uopće došlo do ogleda Srbije i Hrvatske, naši susjedi moraju prvo slaviti u Norveškoj, a potom i u Beogradu protiv pobjednika susreta Izrael - Škotska. Ćiro vjeruje da je to moguće.

"Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do utakmice Hrvatske i Srbije. Zar ne bi bilo lijepo da igramo na Europskom prvenstvu? Samo da prođete doigravanja, a vjerujem da možete. Bolji ste od svih", hrabri Ćiro Srbe.

gol expired Kladionice izbacile ponudu za Euro 2020.: Engleska favorit za naslov, Hrvatska ne stoji dobro divider

Što ima Hrvatska, a nema Srbija...

"Sine moj, nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u cijeloj priči je trener. Njega morate imati. Ako dovedete trenera kojem petorica boljih igrača od onih koji su na terenu sjedi na klupi, uzalud vam je sve to."

Srbi se mogu pohvaliti da imaju igrače Reala, Manchester Uniteda, Rome, Lazija, pa im nije jasno kako su uspjeli izgubiti 5:0 od Ukrajine.

"Pi*** vam materina, ako su vam tamo neki Manchester, Real ili Barcelona važniji od reprezentacije. Kada dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Manchestera, nego reprezentacije. Sine moj, nitko ne igra nigdje, je l' ti jasno? Svi igraju za svoju državu."

gol expired Hrvatska je veliki favorit čak i ako dobije Srbiju: Vatreni su dobro prošli, bolje biti drugi nego prvi divider

U potencijalnom meču Srbije i Hrvatske, kada bi jedna reprezentacija prošla dalje, drugoj bi trebao bod ili sva tri za prolaz...

"Zaboravi te akrobacije. Nije ni vrijeme ni mjesto za naše balkanske prevare", zaključio je Ćiro.

Podsjetimo, Hrvatska je izvučena u skupinu D zajedno s Engleskom, Češkom i pobjednikom play-offa Lige nacija turnira C. Euro 2020. otvaramo protiv Engleske 14. lipnja iduće godine na Wembleyju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider