U Nyonu je uoči ždrijeba Eura 2020. održan ždrijeb dodatnih kvalifikacija. Riječ je o play-offu Lige nacija, koje su izborile reprezentacije koje nisu putem regularnih kvalifikacija izborile Europsko prvenstvo. 

Podsjetimo, Liga nacija igrala se u četiri jakosne skupine - Liga A, B, C i D. Reprezentacije pobjednice četiri skupine u svakoj od liga izborile su play-off, ako u klasičnim kvalifikacijama za odlazak na Euro nisu izborile plasman. U slučaju da su plasman izborile, pravo play-offa prenosilo se na iduću rangiranu momčad iz Lige nacija.

Ždrijeb je htio da se u Ligi A (Path A) za jedno mjesto koje vodi na Euro obračunaju Island, Rumunjska, Bugarska i Mađarska. Island će biti domaćin Rumunjskoj, a Bugarska Mađarskoj.

Pobjednik ogleda Bugarska - Mađarska bit će domaćin finala.

Iz "Path B" prolaz na Euro tražit će u međusobnim ogledima Bosna i Hercegovina Roberta Prosinečkog, Slovačka, Irska i Sjeverna Irska. BiH će igrati protiv Sjeverne Irske, a Slovačka protiv Irske.

Pobjednik ogleda BiH - Sjeverna Irska bit će domaćin finala.

U "Path C" igrat će Škotska, Norveška, Srbija i Izrael. Polufinalni parovi su Škotska i Izrael, odnosno Norveška i Srbija. Domaćini polufinala su Škotska i Norveška.

Pobjednik ogleda Norveška - Srbija bit će domaćin finala.

U Ligi D (Path D) se već odavno zna tko će u dodatne kvalifikacije, a to su pobjednici četiri skupine u Ligi nacija: Gruzija, Sjeverna Makedonija, Kosovo i Bjelorusija.

Poznato je i da će Gruzija igrati protiv Bjelorusije, a Sjeverna Makedonija protiv Kosova. Domaćini polufinala bit će Gruzija i Sjeverna Makedonija.

Pobjednik ogleda Gruzija - Bjelorusija bit će domaćin finala.

Play-off Lige nacija (dodatne kvalifikacije za Euro 2020.)

Liga A

Polufinale 26. ožujka

Island - Rumunjska

Bugarska - Mađarska

Domaćin finala 31. ožujka bit će pobjednik ogleda Bugarska - Mađarska


Liga B

Polufinale 26. ožujka

Bosna i Hercegovina - Sjeverna Irska

Slovačka - Irska

Domaćin finala 31. ožujka bit će pobjednik ogleda BiH - Sj. Irska


Liga C

Polufinale 26. ožujka

Škotska - Izrael

Norveška - Srbija

Domaćin finala 31. ožujka bit će pobjednik ogleda Norveška - Srbija


Liga D

Polufinale 26. ožujka

Gruzija - Bjelorusija

Sjeverna Makedonija - Kosovo

Domaćin finala 31. ožujka bit će pobjednik ogleda Gruzija - Bjelorusija