Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Oprezni u najavi

Novinari tri puta postavili isto pitanje, a Slovaci samo ponavljaju: "Za Hrvate moramo biti na vrhunskom nivou"

Sutra, od 20:45 Hrvatska i Slovačka igraju utakmicu kvalfikacija za odlazak u Katar, a utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV.

Slovačka reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Hrvatske u Bratislavi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

U kvalifikacije su ušli na poprilično bizaran način, nisu uspjeli pobijediti dva najlakša protivnika, Cipar i Maltu, a onda su pobijedili Rusiju, najjačeg protivnika u skupini iza hrvatske nogometne reprezentacije.

Specijalna emisija Nove TV počinje već od 20 sati, a utakmica Slovačka - Hrvatska na rasporedu od u 20:45.

Prije dva dana remizirali su protiv Slovenije, a na današnjoj konferenciji slovački novinari su čak tri puta pitali izbornika i igrača što misle o neefikasnosti hrvatske nogometne reprezentacije.

No, izbornik i igrač su sve te prijedloge odbacili i rekli su da Slovačka mora biti maksimalno angažirana ako želi izvući pozitivan rezultat protiv Hrvatske.

gol expired Problemi uoči Slovačke: Sigurno nema Gvardiola, a upitan je još jedan važan igrač! Ranije je napustio trening divider

"Nema potrebe za osvetom. Ovo je druga situacija, druge okolnosti. Mi smo iskristalizirali momčad, sutra je druga utakmica. Vidjet ćemo kakav će sutra biti odnos snaga na terenu", rekao je Milan Škriniar, reprezentativac Slovačke.

"Mislim da Hrvatska ima jake pojedince, jake karaktere koji su oslonac najboljim momčadim Europe. Mogu se usporediti s momčadima protiv kojih smo igrali na Euru 2020: Španjolskom, Švedskom i Poljskom. Zato trebamo biti na vrhunskom nivou", rekao je izbornik Slovačke Stefan Tarković.

gol expired Inati se Mandžo – posljednji ratnik našeg doba: Kad ga se najviše razapinjalo, izašao bi i razbio sve pred sobom divider

Unatoč svim problemima i ozljedama, Hrvatska je popriličan favorit u sutrašnjoj utakmici protiv Slovačke.

S tri boda u Bratislavi, Hrvatska bi napravila ogroman posao, time bi praktički izbrisali onaj prvi poraz na startu kvalifikacija protiv Slovenije koji im još uvijek visi kao mač nad bodovnim saldom.

Osim toga, bio bi to odličan uzlet za utakmicu protiv Slovenije na Poljudu.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider