Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Hrvatska reprezentacija
slični problemi kao i u hrvatskoj

Ronaldo oduševio Portugal objavom iz Splita, a izbornik se bori s glasnim kritikama: Dao je ironičan odgovor

Izbornika Santosa prate kritike zbog igre njegove reprezentacije. Kako će izgledati protiv Hrvatske?

Hrvatska u utakmicu s Portugalom ulazi nakon blijede predstave i poraza od Švedske. Više od poraza zaboljela je neuvjerljiva igra, pa su Zlatko Dalić i Luka Modrić uoči utakmice morali odgovarati i na pitanja o kritikama na račun izvedbi reprezentacije.

Situacija je slična i u Portugalu. U prethodnoj utakmici izgubili su od Francuske, a tamošnja javnost izborniku Fernandu Santosu više od poraza zamjerila je taktičku postavku, po mnogima bila predefenzivnu.

Santos je na press-konferenciji dao ironičan odgovor na to pitanje.

"Možda sam trebao igrati na neriješeno. Igrali smo kako mislim da je bilo najbolje s ciljem da dođemo do pobjede. No možda je bilo bolje vratiti se pet godina unatrag, braniti se i slati duge lopte naprijed", rekao je Santos portugalskim novinarima.

gol expired Modrić zapalio internet: Objava s Ronaldom koja je podsjetila nogometni svijet na neviđenu dominaciju divider

Portugalci se uzdaju u Cristiana Ronalda, koji je objavio fotografije s treninga sa zelenim i crvenim srcima, jasno aludirajući na zastavu svoje domovine. "Ronaldovo srce kuca za Portugal", prenosi objavu portugalski sportski list A Bola.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Ronaldo je blizu rekorda za najboljeg reprezentativnog strijelca u povijesti nogometa. Iranac Ali Daei prvi je sa 109 pogodaka, a Ronaldo ga prati u stopu sa 102. Nema sumnje da će učinak nastojati podebljati i protiv Hrvatske, ali...

"Ne mislimo na Ronalda. Ostali igrači neće razmišljati da ne zabiju da bi netko drugi zabio. Ni sam Cristiano ne bi volio da se to dogodi. Zabit će kad bude trebao zabiti", rekao je Santos.

Kako će se Ronaldo provesti na Poljudu, možete saznati u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV već od 20:00 kada počinje specijalna emisija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider