Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Luka do beskonačnosti"

Real će ispuniti san Modriću i pružiti mu čast koju je zadnji dobio Zidane, a i Hrvatska može odahnuti

Kapetan je izgleda riješio i posljednji problem prije SP-a u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić ovaj svibanj je potpisao s Realom do 2022. godine, a sad Marca u tekstu pod naslovom "Luka Modrić, do beskonačnosti“ piše kako bi mogao ostati u klubu i poslije ljeta 2022. godine, odnosno produljiti na još godinu dana kad mu važeći ugovor istekne…

"Modrić je pristao na manju plaću kako ostvario san i završio karijeru na Santiago Bernabeu. Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine planira igrati još dvije-tri godine, a i dalje je ključan igrač u Realu iako su već spremne njegove zamjene Fede Valverde i Eduardo Camavinga", piše u tekstu.

gol expired VIDEO Modrić unatoč porazu pokazao veličinu: Treneru Šerifa ispunio snove, presretan je divider

"Fizički je u boljem stanju nego prijašnjih godina. Lani je bio fantastičan s 48 odigranih utakmica i zato mu u Realu planiraju ispuniti san i dozvoliti mu da zaključi karijeru s ugovorom do ljeta 2023. godine. Još nema službenih pregovora, ali u klubu su otvoreni za tu ideju.“

Uspije li Modrić u svojoj namjeni, to će biti dobre vijesti za Hrvatsku jer neće morati tražiti novi klub za posljednju sezonu u igračkoj karijeri i nastup na SP-u u Kataru. Podsjećamo, Mundijal će se igrati u zimu 2022. godine, a kako Luka ima važeći ugovor do ljeta sljedeće godine, morao bi u slučaju odlaska iz Madrida, potpisati s drugim klubom na godinu dana kako bi bio u formi za nastup za Hrvatsku u Kataru.
Potpiše li novi ugovor, zaključit će karijeru u Madridu i tamo spreman dočekati SP.

gol expired Luka Modrić u Real Madridu godišnje bruto zaradi više od ukupne vrijednosti momčadi Šerifa divider

Time će skinuti svoju i Dalićevu posljednju brigu pred nastup u Kataru te dobiti počast kakvu je posljednji dobio Zidane te svoju posljednju službenu utakmicu odigrati u bijelom dresu.

Tu čast nisu dobile mnoge legende poput Sergija Ramosa, Raula ili Ikera Casillasa koji su svoje slavne karijere morali zaključiti negdje druge. Zadnji je to uspio legendarni Zizou, a sad bi ga mogao slijediti i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider