Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
očekuje se debi mlade zvijezde

Otkriveni francuski planovi: Ovo je momčad koja će se suprotstaviti Hrvatskoj! Deschamps sve promiješao

Francuski izbornik skovao je plan za Vatrene, kudikamo drugačiji od onoga za Švedsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Didier Deschmaps odlučio je napraviti zaokret u taktici francuske reprezentacije. Izbornik svjetskih prvaka uigrava formaciju s trojicom u zadnjoj liniji (3-4-1-2), a u takvom sustavu Tricolori će istrčati i protiv Vatrenih.

Utakmicu Francuska - Hrvatska gledajte uživo na gol.hr-u i Novoj TV već od 20:00, kada počinje specijalna emisija.

Ispred obrambene trojke zaigrat će dva zadnja vezna i dva bočna igrača, dok je Antoine Griezmann ta ''jedinica'' iz dvojice napadača.

Upravo Griezmann jedan je od samo četvorice startera protiv Švedske (1:0 za Francusku) koji će se naći u udarnoj postavi i protiv Hrvatske, piše ugledni L'Equipe.

gol expired Hrvatska doživjela novi poraz: Francuzi nam kao i u finalu SP-a opet zabili četiri pogotka divider

Ostala trojica su kapetan Hugo Lloris na golu, Dayot Upemecano na stoperu i N'Golo Kante na zadnjem veznom.

Svi ostali trebali bi se zarotirati. Presnel Kimpembe i Raphael Varane napravit će mjesta za Clementa Lengleta i Lucasa Hernandeza, Steven N'Zonzi ulazi u vezu umjesto Adriena Rabiota, dok će Ferland Mendy i Moussa Sissoko zaigrati na bokovima umjesto Lucasa Dignea i Lea Duboisa.

Kylian Mbappe također je trebao početi na klupi, ali koronavirus ga je potpuno udaljio s utakmice. Odmorit će se i Olivier Giroud, a u napadu se očekuju Anthony Martial i Wissam Ben Yeder.

Zlatko Dalić Dalić najavio utakmicu s Francuskom, otkrio dio planova: Istaknuo ključnu stvar koju treba popraviti divider

Mogli bi svjedočiti i debiju nove velike mlade zvijezde francuskog nogometa. Rennaisov 17-godišnjak Eduardo Camavinga trebao bi, piše L'Equipe, tijekom utakmice ući umjesto N'Zonzija. Camavinga je na meti brojnih europskih velikana, a njegova vrijednost već sada se procjenjuje na 37,5 milijuna eura.

Kao i njegov prijatelj i kolega Deschmaps, promjene najavljuje i Zlatko Dalić. Hrvatski izbornik također će promiješati sastav u odnosu na onaj iz Portugala. Vidjet ćemo kako će proći nadmudrivanje dvaju finalista posljednjeg svjetskog prvenstva.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider