Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
objavio bundesligaš

Novi udarac za Zlatka Dalića? Nakon Uremovića ozlijedio mu se još jedan igrač

Hrvatska za dva tjedna gostuje protiv Cipra, a tri dana kasnije igra u Osijeku. Utakmice možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Dalić je jučer objavio popis za dvije kvalifikacijske utakmice u listopadu protiv Cipra 8. listopada i tri dana kasnije u Osijeku protiv Slovačke.

Nakon objave popisa Daliću je vjerojatno otpao kapetan Rubina Filip Uremović zbog ozljede. U okršaju ruskog prvenstva i njegovog Rubina protiv Zenita (1:3), za koji nije nastupio Dejan Lovren jer nije u punom treningu, zaigrao je s maskom na licu i to samo do 27. minute kad je zamijenjen jer je dobio udarac. Još nije poznata ozbiljnost njegove ozljede, nije djelovalo predramatično, međutim ipak je zbog nje morao napustiti igru pa postoji mogućnost da se neće javiti na Dalićev poziv.

gol expired Pogledajte ocjene igrača Dinama i Hajduka u novoj FIFA-i 22: Livaković dominira divider

Osim Lovrena i Uremovića pod upitnikom je i Domagoj Vida koji se tek oporavlja od ozljede, a najnoviji problemi stižu iz Njemačke. Kako je objavio RB Leipzig, Joško Gvardiol je danas napustio trening zbog ozljede, a težina još nije poznata.

UFC 266 Volkanovski čudesno preživio treću rundu i slavio na bodove, Schevchenko dominantno obranila pojas, a Lawler se osvetio Diazu divider

Dva tjedna prije prve utakmice Dalić ima problema sa sastavljanjem obrane, pretpoziv je dobio Ćaleta-Car i za očekivati je da bi se stoper Marseillea mogao pojaviti na okupljanju zbog silnih problema, iako ne igra u svom klubu.

Dalić osim spomenutih još u obrani ima Juranovića, Stanišića, Sosu, Barišića i Škorića.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider