Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro izlazi

Pogledajte ocjene igrača Dinama i Hajduka u novoj FIFA-i 22: Livaković dominira

U novoj FIFA-i 22 gledamo Dinamo i Hajduk. Ovo su njihove ocjene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bliži se izlazak najpoznatije nogometne simulacije na svijetu, FIFA-e 22. Novo izdanje donosi i neke novitete što se tiče hrvatskog nogometa.

Prvi put nakon FIFA-e 99 u igrici će se naći i hrvatski prvoligaš Hajduk. Uz Hajduk, tu je naravno i Dinamo, koji je već nekoliko godina član spomenute igrice.

UFC 266 Volkanovski čudesno preživio treću rundu i slavio na bodove, Schevchenko dominantno obranila pojas, a Lawler se osvetio Diazu divider

Nova FIFA izlazi 1. listopada, a sada je otkriveno i ono najbitnije za sve igrače, a to su ocjene nogometaša u samoj simulaciji.

Krenimo od Dinama…

Hrvatski prvak ima respektabilan broj zlatnih kartica u igrici, i to čak njih pet. Najveću ocjenu među HNL igračima ima Dominik Livaković - 82, a to je poboljšanje za 1 u usporedbu s FIFA-om 21.

Iza Livakovića je Mislav Oršić, koji je ostao na 77 iako je prema mnogima zaslužio veću ocjenu, ipak je dao tri komada Tottenhamu, zabijao na Euru i iza sebe ima sezonu životu, ali to je FIFA…

Nakon Oršića odmah je Ademi sa 76 pa Petković 76 i zadnji zlatni nogometaš Dinama je Ristovski sa 75. Mogao je se tu ugurati i hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec, ali ne odlučuju glasovi hrvatskih navijača.

Od ostalih igrača Ivanušec je na 74, Mišić 72, Theophile 73, Lauritsen 73, Čop 67…

gol expired Sada je jasno zašto je Pochettino zamijenio Messija: Ipak nema govora o sukobu? divider

FIFA je bila nemilosrdna prema igračima Hajduka. Bijelima su napravili samo jednu zlatnu karticu koja je očekivano pripala Marku Livaji koji je dobio ocjenu 75. Mogao je zlatnu karticu bez problema dobiti i Filip Krovinović te mađarski reprezentativac Lovrencsics, ali oni će morati pričekati drugi izdanje ili možda odigraju neku utakmicu za pamćenje pa dobiju poboljšanu karticu, isto to vrijedi i za ostale igrače Hajduka i Dinama.

Iza Livaje smjetio se Lovre Kalinić 73, Krovinović 72, Vuković 71, Lovrencsics i Katić sa 70, Čolina i Diamantakos sa 69, a Biuk, Mlakar i Elez su dobili 68.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider