Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Luka stiže s nagradom

Najvažnije vijesti dana s priprema Vatrenih: Jedan je široko raširio osmijeh Daliću, a drugi ga je zabrinuo

Pripremam hrvatske reprezentacije u Rovinju danas se priključio i bek Atletico Madrida Šime Vrsaljko…

Hrvatska reprezentacija nalazi se u Rovinju na pripremama za predstojeće Europsko prvenstvo, a oba današnja treninga pažljivo je pratio reporter Nove TV Stipe Antonijević.

„Najvažnija vijest dana jest ta da je trening s Vatrenima odradio Šime Vrsaljko, koji je stigao sinoć sjajno raspoložen nakon što je prije nekoliko dana s Atleticom osvojio naslov prvaka Španjolske. Nema sumnje da će Vrsaljko kao i u Rusiji biti jedan od ključnih Dalićevih igrača na predstojećem Euru, a sama činjenica da je većinu sezonu kod Diega Simeonea proveo kao rezerva nije nužno loša vijesta za Zlatka Dalića, jer za razliku od ostalih reprezentativaca Šime stiže svjež, maksimalno motiviran, željan igre, i ono što je najvažnije, bez ikakvih problema s ozljedama“, kazao je Antonijević.

gol expired Vlašić prokomentirao Dalićevu primjedbu da Vatrenima nedostaje zajedništva i kemije iz Rusije divider

„Od ostalih vijesti izdvajamo da je Lovre Kalinić odradio trening s reprezentacijom, a jedino što nas je zabrinulo jest to da je Borna Barišić preskočio oba treninga, radio je vježbe istezanja. Saznali smo da se radilo o manjim problemima s leđnim mišićima i da ga se sutra očekuje u punom pogonu.“

Reprezentaciju očekuje nastavak priprema, za pet dana igra se prijateljska utakmica s Armenijom u Velikoj Gorici.

„Sutra će reprezentacija prvi put preskočiti jutarnji trening otkako je u Rovinju. Popodnevni trening izvući će osmijeh na lice Zlatka Dalića je mu konačno stiže ostatak reprezentativaca, stiže i kapetan i motor ove momčadi Luka Modrić, koji je danas doživio još jednu počast. Naime, navijači diljem svijeta izabrali su ga za najbolje igrača Real Madrida protekle sezone. Eto, Luka je nakon nekoliko dana što je produljio ugovor s Realom doživio još jednu lijepu vijest, tako da nema sumnje da će stići u Rovinj maksimalno motiviran“, zaključio je Antonijević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider