Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ima i oponenata

Izvršni direktor HNS-a za Novu TV: ''Uistinu sam sretan da napokon vidimo Hrvatsku u Splitu''

U ponedjeljak ujutro na Poljudu su za stol sjeli predstavnici Grada Splita, Nogometnog saveza i Hajduka. Potvrđeno je kako će Vatreni dočekati Mađarsku na Poljudu 10. listopada, a na sastanku koji je trajao nekoliko sati detaljno se prolazilo i kroz zahtjeve koje je Hajduk već ranije uputio prema HNS-u.

Marijan Kustić (GOL.hr)

Potvrđeno je kako će Vatreni dočekati Mađarsku na Poljudu 10. listopada, a na sastanku koji je trajao nekoliko sati detaljno se prolazilo i kroz zahtjeve koje je Hajduk već ranije uputio prema HNS-u.

''Veselim se dolasku reprezentacije na najljepši stadion u Hrvatskoj pred najbolju i najvjerniju publiku'', kazao je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.

Ali konkretan odgovor od HNS-a nismo dobili. Gradska oporba oštro je reagirala na današnji sastanak

''Ja mislim da je iskorišteno ovo Gradsko vijeće kao nekakav smokvin list u kojem se gradonačelnik želi pokriti u tim unutarnjim sukobima HNS-a, svima je jasno i odavno da HNS funkcionira kao filijala HDZ-a'', izjavila je Marijana Puljak iz stranke Pametno.

gol expired Hajduk, HNS i Grad Split pronašli zajednički jezik: Mađarska dolazi u Split! divider

''Ono što je najbitnije je da smo došli do zajedničkih zaključaka i rješenja i još jednom zahvala gradonačelniku Opari i predsjedniku Hajduka Brbiću. Uistinu sam sretan da je Grad prihvatio domaćinstvo i da napokon vidimo Hrvatsku u Splitu protiv Mađarske'', rekao je Marijan Kustić za Dnevnik Nove TV.

Hajdukovi zahtjevi i dalje stoje.

''Dali smo neke rokove u kojem vremenu ćemo održati sastanke i popričati o tim stvarima o kojima je potrebno. Ali, sve je rješivo i jako je bitno da smo došli do zajedničkog cilja, a to je da ponovno sjednemo za stol, da riješimo probleme i da na koncu Hrvatska dođe u Split'', izjavio je izvršni direktor HNS-a.

''Što se tiče Udruge prvoligaša, nju osnivaju prvoligaši i ukoliko oni budu za to, imat ćemo Udrugu Prve HNL. Mi kao Hrvatski nogometni savez možemo inicirati sastanak, što ćemo i napraviti, a na koncu će oni donijeti odluku'', zaključio je Kustić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider