Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pohvalio gledatelje

Marijan Kustić: "Reprezentacija će idući put igrati na novom stadionu, zadnji put da su navijači kisnuli u Osijeku"

Navijači su u velikom broju došli podržati Vatrene unatoč velikoj kiši.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je zahvalu navijačima koji su unatoč lošem vremenu, svih 90 minuta na osječkom Gradskom vrtu bodrili hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskom dvoboju sa Slovačkom.

gol expired Brozović u Veliku Goricu doveo igrača od 60 milijuna eura, uživali su u njegovu kafiću divider

"Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, kao i navijačima koji su došli iz drugih krajeva, na sjajnoj podršci koju su dali hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći deset tisuća ljudi tako bezuvjetno voli 'vatrene'", izjavio je Kustić za internetski portal HNS-a (hns-cff.hr) te dodao:

gol expired Hrvaticu mnogi odgovarali, ali ipak je otišla živjeti u Japan: ''Ovo je potpuno drugi svijet'' divider

"Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku. Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda, ali duboko sam uvjeren da ćemo u studenom biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za veliko slavlje."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider