Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Puno mi pomaže"

Bivši igrač Hajduka otkrio kako živi san svakog dječaka pa pohvalio Vrsaljka: "On je pozitivan duh naše svlačionice"

Osvojio je prvenstvo s Legijom iz Varšave, a sada se bori za minute u prvom sastavu reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desni branič Josip Juranović (25) odigrao je odličnu sezonu u dresu Legije iz Varšave s kojom je osvojio naslov prvaka Poljske, a kao nagrada dolazi i prvi odlazak s reprezentacijom Hrvatske na jedno veliko natjecanje, Euro 2020.

Bivši igrač Hajduka kaže da je jako zadovoljan proteklom sezonom, upisao je dva pogotka i osam asistencija u dresu Legije pa se osvrnuo na usporedbu poljske i hrvatske lige.

Dejan Lovren Šokantne vijesti iz Rovinja: Dejan Lovren propušta Europsko prvenstvo? divider

"Poljska liga je jako zahtjevna u fizičkom smislu, sve se bazira na trci, manje se radi na taktici. Možemo reći da su hrvatska i poljska lige podjednake, ali u Hrvatskoj sigurno ima više talenata".

Tvrdi kako ovih dana živi san svakog dječaka u Hrvatskoj koji voli nogomet.

"Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj koji se želi baviti ili se bavi nogometom. Velika je čast biti s Hrvatskom na velikom natjecanju, jedva čekam doživjeti to. Pun sam optimizma", rekao je pa otkrio koliko minuta očekuje na Europskom prvenstvu u dresu reprezentacije.

"Vrsaljko je pozitivan duh naše svlačionice..."

"To će izbornik odlučiti. Ja ću uvijek dati sve od sebe i što god izbornik od mene očekuje, to ću i napraviti", otkrio je Juranović.

"Na mojoj poziciji igra Šime Vrsljako o kojemu ne moram trošiti previše riječi. Drago mi je da je s nama, on je pozitivan duh naše svlačionice. Puno pričamo, puno mi pomaže savjetima", kazao je Juranović pa otkrio što očekuje od Europskog prvenstva.

gol expired Lovre Kalinić otkrio što je potrebno za uspjeh na EURO-u: "Imamo top igrače u top klubovima, ali..." divider

"Ja sam otpimističan, naša snaga je kolektiv. Atmosfera je dobra i vjerujem da će tako ostati do kraja. Na Europskom prvenstvu čekaju nas Englezi koji će se htjeti osvetiti za poraz na Svjetskom prvenstvu, ali i ostale reprezentacije su kvalitetne", rekao je Juranović pa dodao kako se ne boji engleskog napada.

"Istina, napad engleske reprezentacije izgleda jako moćno, ali kad vidim s kim igram odmah mi je lakše", zaključio je Juranović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider