Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Radi se odlično"

Josip Brekalo: "Svaka je konkurencija zdrava i dobra, a izbornik ima puno rješenja"

Josip Brekalo i Ante Budimir gostovali su na press-konferenciji Hrvatskog nogometnog saveza. Prenosimo tekst i izjave koju su dali za službenu web stranicu HNS-a.

Josip Brekalo vjeruje da će se Vatreni u Rovinju izvrsno pripremiti za nadolazeće Europsko prvenstvo, a konkurencija na krilnim pozicijama uvijek mu je dobrodošla, kaže.

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je nastavila s treninzima uoči odlaska na europsku smotru, a pred kamere je stigao i Wolfsburgov ofenzivac Josip Brekalo, koji je nedavno sa svojim klubom slavio ulazak u Ligu prvaka.

"Na pripremama je zasad zaista odlično, još čekamo samo Kovačića, koji je osvojio Ligu prvaka. U Rovinju imamo fantastične uvjete i mislim da ćemo do EP-a uspjeti mnogo napraviti, popraviti neke stvari koje nisu bile dobre u prijašnjim utakmicama i u najboljoj mogućoj formi dočekati EP", kazao je Brekalo za službenu web stranicu HNS-a.

Govorio je i o svojim navijačkim preferencama iz finala Lige prvaka, pobjedničkom nizu Hrvata u tom elitnom natjecanju te svojim budućim ciljevima nakon odlične klupske sezone.

"Hrvatska je uvijek imala vrhunske krilne igrače. Svaka je konkurencija zdrava i dobra, a izbornik ima puno rješenja. Ja sam na raspolaganju dati sve od sebe, svaki put, i na desnoj i na lijevoj strani", naglasio je Brekalo, uvjeren da će i ovoga puta Hrvatska na velikom natjecanju pokazati svoje najbolje lice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider