Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Rusima poslao poruku

Dalić komentirao povratak Rakitića u reprezentaciju: "Svi su dobrodošli", Rebić? "Spreman sam oprostiti, ali..."

Zlatko Dalić odgovorio je na pitanje o Ivanu Rakitiću i Anti Rebiću nakon pobjede nad Rusijom.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Rusiju pred rasprodanim Poljudom u posljednjem kolu kvalifikacija i tako osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Izbornik Zlatko Dalić tako je postao prvi trener koji će hrvatsku nogometnu reprezentaciju voditi na tri velika natjecanja, a nakon utakmice odgovarao je na pitanja novinara, spomenuo je tako Ivana Rakitića te Antu Rebića.

Pohvalio je tako sve nogometaše koji su sudjelovali u ovim kvalifikacijama, ali je zahvalio i svim svojim pomoćnicima, HNS-u te, dakako, navijačima.

Dalić kaže da ga je iznenadio ruski izbornik Valerij Karpin, ali uspjeli su izaći na kraj s njihovom agresivnijom igrom.

Zlatko Dalić Dalić istaknuo zbog čega je plakao i dodao: "Posložio sam se, nisam bio na razini prije" divider

"Pokušao je s agresivnijom igrom, ali s veznim igračima izlazili smo na kraj s njima. Bilo je pitanje vremena kada ćemo zabiti. Na kraju smo dali taj ružni autogol. Nama se posrećilo, a vama nije, ali imate ste previše sreće u prošlim utakmicama",odgovorio je izbornik ruskom novinaru i tako nasmijao okupljene..

Također, posljednjih dana puno se pisalo o mogućem povratku Ivana Rakitića u dres hrvatske nogometne reprezentacije koji je danas na Poljudu primio priznanje HNS-a za svojih 106 nastupa u dresu Vatrenih.

Dalić se rasplakao nakon utakmice VIDEO Kako emotivno: Zlatko Dalić plakao na klupi nakon pobjede divider

"Svi su dobrodošli u reprezentaciju".

Na kraju druženja s novinarima bilo je riječi o Anti Rebiću, a izbornik Dalić samo je kratko poručio kako on nikome nije zatvorio vrata reprezentacije.

"Puno se s tim zamaramo, ja nikome nisam zatvorio vrata reprezentacije, a nikad ni neću. Puno sam puta rekao i pokazao da sam spreman razgovarati, spreman oprostiti, preko svega prijeći za hrvatsku reprezentaciju. Nikad Zlatko Dalić nije bio problem, kao ni moj ego. Nitko se meni ne treba ispričavati, svi su u reprezentaciju dobrodošli, ali ja sam zadnji koji odlučuje tko će igrati".

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatske i Rusije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider