Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
šok iz rovinja

Iz HNS-a se oglasili oko promjene kampa, čeka ih nemoguća misija: "Razmatramo sve opcije"

Češka je zakotrljala priču kojoj se pridružila i reprezentacija Hrvatske.

Nakon mirnih prvih par dana priprema za Euro 2020, zaredala su neugodna iznenađenja za reprezentaciju Hrvatske koja svega 10 dana prije puta mora tražiti novi kamp.

Cijelu priču zakotrljala je reprezentacija Češke koja je odustala od kampa zbog strogih pandemijskih pravila u Škotskoj - ako jedan igrač bude zaražen, cijela delegacija mora u karantenu. Česi će trenirati u Pragu i iz svoje domovine putovati na utakmice.

U praksi to znači da bi jedan slučaj zaraze mogao značiti kraj Europskog prvenstva. HNS se stoga bacio u potragu za novim smještajem.

gol expired Borbeni Mile Škorić o ljubavi prema selu i kulenovoj seki: Otkrio anegdotu s utakmice kada je čuvao Cristiana Ronalda divider

"St. Andrews je sad već manje vjerojatna opcija. Što će biti, tek ćemo vidjeti, ne možemo preko noći donijeti odluku jer želimo vrhunske uvjete kao u St. Andrewsu", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Kampovi za velika natjecanja se rezerviraju i godinu dana unaprijed, pa onda znate koliko je kratak vremenski rok koji je pred HNS-om.

"Mi smo u kontaktu i sa Češkim savezom i Uefom. U Škotskoj su takve okolnosti. Razmatramo sve opcije, uključujući promjenu kampa na drugu lokaciju. Tu je puno faktora na stolu. Traže se najbolji mogući uvjeti za pripreme reprezentacije, ali i da su najbolji uvjeti što se tiče Covid okolnosti, da repka bude sigurna. Ako bi i bio neki zaraženi igrač, da ne mora cijela momčad u izolaciju", dodao je Pacak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider