Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
još da bude navijača...

Pala je odluka: Hrvatska će Sloveniju ugostiti na Poljudu! Važna utakmica za Vatrene

HNS je objavio da Hrvatska ponovno dolazi na Poljud, a protivnik će biti Slovenija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija ugostit će Sloveniju na splitskom Poljudu 7. rujna, objavio je HNS.

Utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. igrat će se od 20:45, a moći ćete je gledati uživo na gol.hr-u i Novoj TV.

Uoči splitskog okršaja Vatreni će gostovati u Rusiji i Slovačkoj (1. i 4. rujna). Izabranici Zlatka Dalića prvi su u skupini, ali uz poraz od Slovenije u prvoj utakmici. Upravo tri utakmice u rujnu mogle bi biti ključ u raspletu nepredvidljive skupine.

gol expired Gdje su Vatreni koji su srušili Meksiko? Neki su izbačeni u drugu momčad, a jedan vrijedi 30 milijuna eura divider

Bit će to treći dolazak Hrvatske na Poljud nakon podužeg izbivanja. U listopadu 2019. Hrvatska se vratila na Poljud i u sjajnoj atmosferi razbila Mađarsku 3:0. Bio je to prvi nastup Vatrenih na Poljudu nakon one neslavne svastike na utakmici protiv Italije četiri godine ranije.

Uslijedila je utakmica Lige nacija protiv Portugala (poraz 2:3) pred nažalost praznim tribinama. Nadajmo se da će do jeseni situacija s pandemijom ipak biti kudikamo bolja te da će Hrvatska imati gromoglasnu podršku s tribina poljudske ljepotice u važnom susjedskom derbiju sa Slovencima.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider