Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
dalić bez dvojbi oko sastava?

Vatreni u dobrom raspoloženju i s velikim osmijehom odradili posljednji trening

Hrvatska je odradila posljednji trening prije utakmice 2. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nogometna reprezentacija Hrvatske odradila je posljednji trening uoči utakmice 2. kolo kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Mađarska i Hrvatska odigrat će susret na Groupama Areni u Budimpešti u nedjelju s početkom u 18 sati, a izravni prijenos možete gledati na programu Doma TV-a i našem portalu GOL.hr. Emisija uoči utakmice počinje u 17:30, te nju također možete gledati na navedenim kanalima.

Kakav ishod predviđate za utakmicu Mađarska - Hrvatska (nedjelja, 18:00)?

Ukupno glasova:

Na posljednjem treningu uoči utakmice trenirali su svi igrači za koje se vjeruje da će sutra istrčati na travnjak od prve minute. Trenirao je i oporavljeni Tin Jedvaj, koji bi mogao uskočiti na poziciju desnog beka, ako izbornik Dalić procjeni da mu je on bolje opcija od Josipa Brekala, koji je sjajno odradio taj posao u susretu protiv Azerbajdžana. Podsjetimo, Vatreni su prije dva dana slavili na Maksimiru rezultatom 2:1.

Izbornik Zlatko Dalić otkrio je na kofenrenciji za novinare uoči treninga da se u sastav od prve minute vraćaju Rebić, Brozović i Lovren.

gol expired Izbornik Dalić potvrdio tri promjene u sastavu za utakmicu protiv Mađarske! divider

Hrvatska bi na Groupama Arenu trebala istrčati u sastavu: Kalinić - Brekalo, Vida, Lovren, Barišić - Modrić, Brozović - Rebić, Rakitić, Perišić - Kramarić.

Mađarska je u susretu 1. kola gostovala kod Slovačke i izgubila rezultatom 2:0. Nisu Mađari bili puno nadigrani u toj utakmici, ali su primili dva gola, te nisu uspjeli realizirati nijednu svoju priliku od nekoliko stvorenih.

Hrvatska i Mađarska posljednji su susret odigrali prije tri godine i tada je naša reprezentacija povela golom Marija Mandžukića, a izjednačio je mađarski kapetan Dzsudzsak 10 minuta prije kraja utakmice. Bila je to prijateljska utakmica igrana u Mađarskoj.

Dodajmo kako hrvatski navijači polako dolaze u Budimpeštu. Sve ih je više na ulicama u središtu grada i sjajno se zabavljaju. Dio navijača će doći i na dan utakmice jer je do Budimpešte ima tek nešto više od 350 km iz Zagreba, a iz Slavonije i daleko manje,

Mađarski izbornik Marco Rossi (Foto: Twitter) Mađari najavljuju veliku agresivu: "Za Hrvatsku uvodimo tri-četiri nova igrača" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider