Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vesela atmosfera

Kockice na Dunavu: Prvi hrvatski navijači stigli u Budimpeštu

Pixsellov fotograf na ulicama mađarskog glavnog grada uhvatio je navijače Vatrenih.

Galerija Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) +1 Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Iako se utakmica Mađarska - Hrvatska igra u nedjelju (s početkom u 18:00 uz prijenos na Doma TV-u i GOL.hr-u), dio naših navijača stigao je u Budimpeštu već tijekom subotnjeg prijepodneva.

U centru grada boravila je jedna skupina Hrvata iz dijaspore koja je, zajedno s jednim Mađarom koji se tu zatekao, skupa sa svojom zastavom spremno pozirala Pixsellovom fotoreporteru.

Osim tog društva, viđen je i jedan veseli trio koji se brodom vozio po Dunavu.

Očekuje se da će dobar dio hrvatskih navijača iskoristiti činjenicu što se utakmica igra "tek" u nedjelju i doći u Budimpeštu tijekom subote poslijepodne, kako bi večeras iskusili čari noćnog života mađarske metropole.

Za pretpostaviti je da neće biti puno onih zalutalih s obzirom na iznimno rigorozne mjere osiguranja i upute navijačima koje je prenio HNS u ime organizatora utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider