Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
nove mjere

Glasnogovornik HNS-a otkrio koliko će ulaznica biti u prodaji za Švedsku i Francusku

Navijači ponovno uz reprezentaciju na Maksimiru.

Nakon što je UEFA u svojim natjecanjima dopustila povratak gledatelja na tribine i to do 30 posto kapaciteta stadiona i HNS je odlučio iskoristiti tu mogućnost i najavio kako su slike praznih stadiona prošlost. Tako će navijači moći doći u Maksimir 11. listopada protiv Švedske, te 14. listopada protiv Francuske, dok će Split 17. studenog ugostiti europskog prvaka Portugal.

''O svim detaljima oko ulaznica i mjerama koje će navijači morati poštivati obavijestit ćemo javnost narednih dana'', rekao je Tomislav Pacak pa dodao:

''Zbog pandemije koronavirusa gužve na tribinama neće biti. Koristit će se oko 30 posto kapaciteta stadiona, što znači oko 6 tisuća gledatelja.''

gol expired Badelj iz karantene ipak dolazi u reprezentaciju: Jedna vijest posebno veseli divider

 

 

 

''UEFA u svojoj odluci propisuje 30 posto kapaciteta stadiona, mi ćemo se u organizaciji tih utakmica pokušati približiti što više tim broju poštujući sve mjere koje propisuju UEFA i Nacionalni stožer civilne zaštite u Hrvatskoj.''

Iako stadioni neće biti puni, svaka podrška s tribina je dobrodošla.

'Igrat ćemo pred svojom publikom koja evo hvala Bogu se evo napokon vraća na stadion, ne u tolikom broju kako bi mi očekivali koliko bi bilo sigurno, ali i svaka podrška koja bude će nam biti jako, jako važna i jako značajna. Mislim da nogomet bez publike i nema nekog velikog smisla, ali evo zbog te cijele situacije je tako kako je i veseli me taj povratak navijača na stadion'', rekao je Dalić.

Za susrete u Zagrebu gledatelji će moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za navijače, nakon potresa koji je u ožujku pogodio glavni hrvatski grad. Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider