Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''bilo je frustrirajuće''

Lovren priznao pogrešku, pa progovorio o najvećem problemu Hrvatske: ''Moramo to hitno promijeniti''

Dejan Lovren smiruje situaciju i poziva da se ne radi drama. Istaknuo je što treba promijeniti za budućnost.

Dejan Lovren zabio je prvi od šest golova na utakmici Francuska – Hrvatska. Stoper Vatrenih primio je loptu nakon kornera, izveo sjajan lažnjak, pa topovski pogodio za vodstvo Hrvatske.

Međutim, Francuzi su potkraj poluvremena poništili dobru igru Hrvatske dvama brzim golovima za preokret.

''Frustrirajuće je jer odigrali smo jako dobrih 40 minuta, držali smo igru pod našem kontrolom. OK prvi gol možemo prihvatiti, dobro su nas izigrali, prekrasan pogodak. Ali drugi je bio prejednostavan, mogu i sebe kriviti, mogao sam tu malo bolje zatvoriti. Vratili smo se s drugim golom, ali desile su se opet greške koje se i inače događaju, ti korneri. Moramo to hitno promijeniti jer ovako ne može, previše primamo pogodaka kroz kornere i faulove sa strane'', rekao je o hrvatskoj rak-rani – prekidima.

gol expired Prekidi su postali komičan problem: Obrana previše pliva, izbornik mora mijenjati igru, ni Modrić ni Rakitić nisu više isti divider

Lovren je, za razliku od utakmice protiv Portugala kada pristup nije bio na razini, nakon Francuske pohvalio momčad i nove suigrače.

''Ljepše smo igrali danas, ali to ništa ne znači ako ne pobijedimo. Mogu čestitati nekim igračima koji su danas ušli, pokazali su da se može računati na njih. Ne treba sada raditi dramu oko svega, vratit će se igrači u boljoj formi u 10. mjesecu. Nadam se da će se i Luka Modrić, vođa i najbitniji igrač'', rekao je.

gol expired Brekalo: Primili smo jeftine golove, ali top smo ekipa divider

Što treba mijenjati, može li se Hrvatska dići?

''Naravno, Hrvatska se uvijek dizala i dignut ćemo se opet. Ovo je nama samo škola, gledat ćemo sve pogreške. Moramo ove kornere promijeniti, neku taktičku drugu varijantu. Vjerujem da ćemo to ispraviti'', zaključio je Lovren.

Lažnjak i golčina Lovrena protiv Francuza


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider