Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"dečki mogu biti ponosni"

Lovren razočaran i ljutit nakon poraza: "Žao mi je. Bilo je grešaka suca koje ne možemo shvatiti"

Dejan Lovren bio je vrlo razočaran zbog poraza od Portugala u posljednjoj utakmici Lige nacija.

Nakon šokantnog kraja utakmice protiv Portugala i poraza 3:2, ali u konačnici sretnog raspleta te ostanka Hrvatske u skupini A Lige nacija, hrvatski stoper Dejan Lovren podijelio je svoje prve dojmove za Novu TV.

"Šteta. Žao mi je. Dali smo sve od sebe na terenu. Barem da smo izvukli neriješeno, isplatio bi se sav trud. Ima grešaka suca koje ne možemo shvatiti, ali šteta. Saznali smo rezultat izu Pariza, dobro je da ostajemo u elitnoj grupi, ali nije dobro da smo izgubili", kazao je Lovren nakon poraza.

Lovren se vratio u početni sastav nakon suspenzije u utakmici protiv Švedske. Svoje nastup nije želio previše analizirati, ali je ponovno zaključio da je sve u svemu bilo dobro.

"Teren je težak bio. Još smo i dobro igrali. Uzimajući sve u obzir, dobro smo odradili utakmicu. Da Rog nije dobio crveni vjerujem da bi pobijedili."

gol expired VIDEO: Vatreni herojski pali u drami protiv Portugala, ali ostaju u A skupini Lige nacije! divider

Po prvi smo put vidjeli posljednju liniju u sastavu Juranović, Škorić, Lovren i Bradaić. Stoper ruskog Zenita bio je ponosan na svoje suigrače iz obrane te smatra da bi se i oni tako trebali osjećati.

"Po prvi put je ova četvorka iza nastupila zajedno. Rotirali smo dosta. Mislim da su Mile, Josip i Bradarić super odradili posao i mogu biti ponosni na sebe".

Podsjetimo, Hrvatska je poražena u posljednjoj utakmici skupine nakon što je povela golom Matea Kovačića u prvom dijelu, zatim ostala s igračem manje te se nedugo nakon toga našla u rezultatskom minusu.

Novim golom Kovačića Vatreni su poravnali na 2:2 i činilo se da će tako i završiti, a onda velika nesreća i pogreška Livakovića te drugi gol stopera Rubena Diasa za pobjedu Portugalaca u 90. minuti.

NAJBOLJI TRENUCI UTAKMICE HRVATSKE I PORTUGALA

gol expired Pogledajte golove: Dva Kovačićeva trenutka inspiracije, jedno igranje rukom i nesreća u finišu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider