Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"U Walesu nema kalkulacija"

Lovren nakon velike pobjede protiv Mađarske: "Bilo je predivno igrati u ovoj atmosferi"

Dejan Lovren bio je oduševljen poljudskom atmosferom nakon što je Hrvatska pred više od 32 tisuće navijača slavila protiv Mađarske.

Dejan Lovren (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Nakon što je dobio 90 minuta u utakmici protiv Leicestera, Dejan Lovren odigrao je još jednu kompletnu utakmicu, ovoga puta u dresu reprezentacije. Vatreni su na Poljudu s 3:0 pregazili Mađarsku i napravili veliki korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo. 

Dejan Lovren odigrao je jako dobro u obrani, bez pogreške, a nakon utakmice je za Novu TV bio najviše zadovoljan - atmosferom! 

gol expired Kalkulacije: Vatreni su jako blizu Europskog prvenstva, evo što im treba divider

"Atmosfera je bila fantastična. Bilo je predivno igrati u Splitu nakon tolike stanke. Nije bilo nikakvih problema. Jedina stavka koja je mogla biti bolja je travnjak, koji je mogao biti kvalitetniji pa bi možda i bolje odigrali. Hvala svim navijačima koji su došli i podržali nas."

Kako ste doživjeli trijumf Vatrenih na Poljudu?

Ukupno glasova:

Ove sezone Lovren je odigrao više utakmica za reprezentaciju (3) nego za Liverpool (2). Koliko to znači njemu i primjerice Ivanu Rakitiću koji također dobiva na kapaljku priliku u Barceloni otkrio je novinaru Stipi Sladoljevu. 

Slovačka - Wales (Foto: AFP) Odličan rezultat za Hrvatsku u drugoj utakmici skupine, Nizozemska jedva izbjegla debakl divider

"Naravno da nam znači ovaj nastup nakon što u klubovima ne igramo. Ekipa smo koja naporno i zajedno radi. Vjerujemo u naš rad, trebamo ovako nastaviti i imamo veliku šansu plasirati se na Euro."

Pobjedom u Walesu Vatreni bi osigurali nastup na Europsko prvenstvu. Bod bi bio solidan, a poraz bi nas doveo u vrlo nezavidnu situaciju. 

Zamjena Modrić i Kovačić (Foto: GOL.hr) Poljudske ovacije za Luku Modrića: Apsolutno svi su ustali na noge i zapljeskali maestru divider

"U Walesu nema opreznije. Mi smo ekipa koja zaslužuje respekt i uvijek traži pobjedu. Neće biti lako, očekujemo pobjedu. Nismo još razmišljali o Walesu, pripremali smo se za ovo."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider