Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
dominirao travnjakom

Poljudske ovacije za Luku Modrića: Apsolutno svi su ustali na noge i zapljeskali maestru

Luka Modrić zaradio je ovacije poljudskog stadiona pri izlasku s travnjaka u susretu protiv Mađarske.

Zamjena Modrić i Kovačić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Hrvatska je pregazila Mađarsku u vrlo važnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Vatreni su na Poljudu, u prvoj utakmici u Splitu pred navijačima nakon gotovo osam godina, pobijedili Mađarsku s 3:0.

Luka Modrić bio je strijelac vodećeg pogotka u 5. minuti, kada je presjekao pokušaj dodavanja Orbana i nakon toga se sjurio prema golu i rutinski matirao Gulacsija.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Luka je još jednom dominirao sredinom travnjaka i vukao većinu akcija naše reprezentacije. Svoj nastup završio je u 67. minuti kada ga je Zlatko Dalić odlučio povući s travnjaka. Umjesto njega ušao je Mateo Kovačić, a prilikom te zamjene uslijedio je dirljivi trenutak.

Svi navijači koji su se u tom trenutku našli na Poljudu su se ustali i zapljeskali još uvijek službeno najboljem igraču svijeta. Cijeli Poljud skandirao je njegovo ime, a on im je uzvratio pljeskom.

Ivan Perišić (Foto: GOL.hr) Perišića savladale emocije: Plakao na spektakularnom intoniranju hrvatske himne divider

Slična stvar dogodila se sedam minuta ranije i sedam minuta kasnije. Najprije je Brekalo zamjenio Ivana Perišića, a potom je kao treća i konačna zamjena u igru umjesto Rakitića ušao lokalni dečko Nikola Vlašić.

Hrvatski navijači na Poljudu (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL( Navijačka ludnica na Poljudu: Pogledajte kako su se bodrili Vatreni i reakcije navijača divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider