Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čudesna atmosfera

Navijačka ludnica na Poljudu: Pogledajte kako su se bodrili Vatreni i reakcije navijača

Poljudske tribine oduševile su Hrvatsku i svakog tko je pratio utakmicu Vatrenih protiv Mađarske.

Galerija Hrvatski navijači na Poljudu (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL( Hrvatski navijači na Poljudu (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL( Hrvatski navijači na Poljudu (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL( +1 Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL)

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se na Poljud nakon više od sedam godina. Gost je bila Mađarska u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, a koliko su se navijači zaželili Vatrenih u Splitu moglo se vidjeti na svakom koraku.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Atmosfera na tribinama Poljuda bila je čudesna uoči početka utakmice, ali i za vrijeme iste. Navijači su gromoglasno pjevali himnu, što je jako dirnulo Ivana Perišića koji nije mogao suzbiti suzu, dvije.

Kako ste doživjeli trijumf Vatrenih na Poljudu?

Ukupno glasova:

Zaglušujuća atmosfera možda je i omela mađarskog stopera Orbana, koji je pogriješio u 5. minuti i omogućio kapetanu Luki Modriću da zabije za vodstvo Hrvatske 1:0.

Ivan Perišić (Foto: GOL.hr) Perišića savladale emocije: Plakao na spektakularnom intoniranju hrvatske himne divider

U 24. minuti Hrvatska je fantastičnom reakcijom Brune Petkovića povela 2:0. Napadač Dinama je okrenut leđima prema golu petom provukao loptu pored mađarskog vratara i gostujućeg obrambenog igrača. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider