Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Gledajte na Novoj TV

Dalić uoči ždrijeba Lige nacija: ''Ona ima svrhu, jer vjerojatno će nakon Eura neki napustiti reprezentaciju''

Nova TV u utorak vam donosi izravan prijenos ždrijeba nogometne Lige nacija, u 17 i 35 iz Amsterdama. U najjačem ždrijebu nalazi se i Hrvatska.

Reporter Nove TV Milan Stjelja javio se iz Amsterdama s najnovijim informacijama uoči ždrijeba nogometne Lige nacija koju možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV od 17.35.

''Delegacija HNS-a već je pristigla u Amsterdam. Hrvatsku u utorak čeka ždrijeb u najjačoj skupini A nakon što je UEFA odlučila proširiti format Lige nacija. Hrvatska je prvotno trebala ispasti, jer je u prvom izdanju bila zadnja u skupini, ali onda se to promijenilo. Što se tiče samog ždrijeba, zna se da nećemo igrati protiv Njemačke, Poljske i Islanda jer su to reprezentacije koje su smještene u četvrtu jakosnu skupinu kao i Hrvatska'', objasnio je Stjelja.

U specijalnoj emisiji gledatelji će se podsjetiti na put Hrvatske u prvom izdanju Lige nacija i doznati prve reakcije izbornika Zlatka Dalića.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

"Dobit ćemo dobru pripremu za kvalifikacije za Katar, jer to takmičenje, Ligu nacija, treba znati iskoristiti. Ona ima više svrha, da igramo dobro takmičenje, a s druge strane se pripremamo za kvalifikacije. Vjerojatno će nakon Europskog prvenstva biti nekih odlazaka iz reprezentacije. I mislim da u tome možemo samo dobiti: ponovno atrakciju i dobre utakmice", izjavio je hrvatski izbornik uoči ždrijeba.

Iz prve jakosne skupine Hrvatska će dobiti nekog iz kvarteta Portugal, Nizozemska, Engleska, Švicarska, iz drugog pota prijete sami velikani Belgija, Francuska, Španjolska i Italija, dok će nam posljednji protivnik biti netko iz četverokuta BiH, Švedska, Danska, Ukrajina.

gol expired Sve o novom izdanju Lige nacija: Ždrijeb u utorak, Vatreni ipak u elitnom društvu divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider