Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Najavio utakmicu na Poljudu

Ruska zvijezda koju trenira Niko Kovač s divljenjem govori o Modriću: "On je među tri najbolja na svijetu"

Aleksandar Golovin najavio je utakmicu Hrvatske i Rusije koja se igra ove nedjelje od 15 sati na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči ključne utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar između Hrvatske i Rusije na Poljudu, ponajbolji igrač ruske nogometne reprezentacije Aleksandar Golovin dao je kratki intervju za FIFA-u.

Golovin se tako osvrnuo na bolan poraz u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2018. od Hrvatska, ali i na hrvatskog kapetana Luku Modrića za kojeg je imao samo riječi hvale.

"Jako se dobro sjećam te utakmice, To je bila moja najgora utakmica na tom turniru. Sjećam se da smo u produžecima uspjeli zabiti pogodak i tako odvesti utakmicu u jedanaesterce, ali tamo nismo imali sreće. To je bila lutrija, a sreća nije bila na našoj strani", rekao je pa otkrio što je potrebno da Rusija u Splitu osigura izravan plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Moramo se u potpunosti posvetiti utakmici, biti maksimalno koncetrirani. Kompaktni u obrani, ali u isto vrijeme, ne smijemo se bojati. Moramo igrati kao momčad, a ne svatko za sebe".

gol expired Pogledajte kako Poljud izgleda dan prije utakmice s Rusijom: Sprema se sjajna koreografija divider

Za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Golovin tvrdi da je jedan od tri najbolja vezna igrača na svijetu.

"Modrić je odličan nogometaš, jedan od najboljih veznjaka na svijetu. U potpunosti je zaslužio titulu najboljeg igrača svijeta nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine. Po mom mišljenju, on svake godine pokazuje da je među tri najbolja veznjaka na svijetu".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider