Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagora je 'gorjela'

Incident u Unešiću: Privedeno 25 navijača Dinama!

Privedeno je 25 navijača zagrebačkog Dinama, te četvorica pripadnika navijačkih skupina s područja Dalmacije

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči i tijekom utakmice osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa Zagora - Dinamo (0-5) koja je igrana pred 3.000 gledatelja na stadionu Borovište u Unešiću policija je privela 29 navijača.

>> Duje Čop bez milosti za tatu Davora, ljutiti Kek morao ubaciti Benka

>> Hajduk se spasio sramote tek u produžecima, Vinogradar nije izdržao!

>> Torcida na vrhu vinograda opkoljena policijom

Privedeno je 25 navijača zagrebačkog Dinama, te četvorica pripadnika navijačkih skupina s područja Dalmacije. Prije početka utakmice policijski službenici priveli su četvoricu gostujućih navijača zbog alkoholiziranosti, dok je zbog neprimjerenog skandiranja nakon početka utakmice priveden 21 gostujući navijač, te četvorica pripadnika navijačkih skupina s područja Dalmacije, potvrdio je načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić.

Nad svim privedenim navijačima u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Dinamo je bez problema u Unešiću svladao trećeligaša Zagoru sa 5-0 (2-0). Put "modrima" ka pobjedi otvorili su Fernandes (39) i Šimunić (43) u završnici prvog poluvremena, a u nastavku su Čop (47, 60) s dva i Beqiraj (81) s jednim golom postavili konačni rezultat. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider