Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu bili u berbi

Torcida na vrhu vinograda opkoljena policijom

'Vaučerizacija' hrvatskih stadiona i danas je dovela do bizarnih scena, ali srećom ne i izgreda.

Hajduk je gostovao kod četvrtoligaša Vinogradara iz Mladine i jedva izborio prolaz nakon produžetaka. U malo mjesto kraj Jastrebarskog stiglo je i nekoliko stotina navijača Hajduka iz cijele Hrvatske.

>> Hajduk se spasio sramote tek u produžecima!

>> Nakon Torcide i BBB-a, nova velika pomirba: Uveli ih na stadion, navijali skupa

Na ulazu na gostujuću tribinu Torcidu je dočekao velik broj pripadnika specijalne policije. Tražili su osobne iskaznice, no navijači su odbili legitimaciju. Ionako se 'voucheri' bojkotiraju pa ne niti bi mogli ući na stadion.

Torcida je radije otišla gledati utakmicu s obližnjeg brijega, a gostujuću tribinu ispunili su policajci i također gledali utakmicu. Na vrhu vinograda ubrzo je navijače Bijelih opkolila policija, a ne znamo jesu li i tamo bili potrebi voucheri.

Incidenata srećom nije bilo. Torcida je u sjedećem položaju povremeno navijala, u okruženju jakih snaga policije, a nakon dramatičnih 120 minuta spustili su se nazad uz pjesmu i pokoju nepotrebnu baklju bačenu u vinogradu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider