Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijes prekrili dresovima

Obitelj, rodbina, prijatelji i hrvatska javnost se oprostili od Alena Pamića

Na gradskom groblju u Žminju pokopan je tragično preminuli mladi nogometaš Alen Pamić...

Sin trenera Istre Igora Pamića te brat Dinamova igrača Zvonka, srušio se dok je igrao mali nogomet, izdalo ga je srce. Alen je otprije imao problema sa srcem, zbog čega se nekoliko puta rušio na travnjaku. Posljednju utakmicu odigrao je 16. veljače kada se na utakmici protiv Lokomotive po treći put u karijeri srušio.

>> Igor Pamić u suzama: 'Nadam se da će moj Alen sada pronaći mir'

>> Istra zavijena u crno: 'Šokirani smo, kao i cijeli grad, uprava, regija i šire'

Brojne delegacije klubova, bivši i sadašnji igrači, treneri, direktori, menadžeri, stigli su u Žminju. Istra 1961, Žminj, Rijeka i Karlovac klubovi su u kojima je Alen igrao i dresovi tih klubova bili su na Alenovu lijesu, a najmlađi brat Tino nosio je Istrin dres s Alenovim brojem 19.

Igrači Žminja, Istre i Rijeke nosili su vijence, a među brojim delegacijama zamijetili smo Dinamo (Zoran Mamić, Kruno Jurčić, Josip Šimunić, te Beqiraj, Husejinović i Halilović, igrači koji su najbliskiji Alenu bratu Zvonku), Hajduk je stigao s team-menadžreom i glasnogovornikom, te igračem Mislavom Anđelkovićem koji je igrao u Istri.

Bili su tu ljudi iz HNS-a, NK Zadra te brojnih drugih klubova, čak i reprezentativac Dejan Lovren. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider