Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Shrvani Div iz Žminja

Igor Pamić u suzama: 'Nadam se da će moj Alen sada pronaći mir'

Igor Pamić nalazio se na Rogli kada je doznao vijest o smrti sina Alena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Istre 1961, koja je ujedno bila i posljednji Alenov klub, odmah je napustio pripreme nakon što ga je obavijestio drugi sin Zvonko i zaputio se prema obiteljskoj kući.

>> Istra zavijena u crno: 'Šokirani smo, kao i cijeli grad, uprava, regija i šire'

>> Šuker: Previše bolnih odlazaka u 2013., naše misli su uz Pamićevu obitelj

>> Šokantni podaci o preminulim nogometašima!

Div iz Žminja bio je shrvan, tražio je riječi jutro nakon što je umro njegov najstariji sin:

"Sve što kažem je suvišno. Znate, moj Alen je oduvijek htio biti golman, i vidite što je sudbina, umro je sa žutim golmanskim dresom kojeg je navukao na sebe na par minuta", rekao je Igor Pamić, a prenose Sportske novosti.

"Ne tako davno mi je došao s novim žutim kopačkama i kazao 'tata, kad se vratim, zaigrat ću u njima, super su'. Sada ćemo ga u tim žutim kopačkama i golmanskom dresu kojeg je imao na sebi u petak navečer i sahraniti. Nadam se da će sada pronaći svoj mir, u boljem svijetu", u suzama je govorio Igor Pamić, poručivši:

"Moram ići dalje zbog Alena, on će mi dati još više snage da brinem o Zvonku i Toniju, o Davorki (supruga nap.a.). Moj Alen fizički nije tu, ali on će uvijek biti uz nas. Njegova duša bit će nam snaga."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider