Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luksuzne pripreme

Ipak samo najbolje za Mamićeve pulene: Gazda opet odriješio kesu!

Iako su zbog recesije u Dinamu najavili ozbiljne štednje, Zdravko Mamić ipak želi samo najbolje za svoje igrače...

IOtočić kraj Rovinja Lone dao je ime novom hotelu, ljetos otvorenom luksuznom zdanju sa 248 krasnih soba. Većina tih soba gleda upravo na taj otočić i taj lijepi pogled možete imati ako imate malo dublji novčanik.

>> Dinamo na pripremama, Sammir u noćnom klubu: Hip-hop bez djevojaka!

U Dinamu su najavili štednju, ali očito je gazda odlučio da mu momčad spava u ovom luksuznom hotelu s pet zvjezdica. U kojem je najjeftinija soba 150 eura na noć (više od 1100 kuna), a ona najskuplja, na koju su posebno ponosni u hotelu – predsjednički je apartman koji stoji, ni manje ni više, nego 1200 na noć (oko 9000 kuna). Naravno da Dinamo ima popust na grupu, da ne plaća punu cijenu, ali gazda ipak nije škrtario.

Hotel ima nekoliko restorana, sushi bar, noćni bar, wellness na oko 2000 četvornih metara koji će zadovoljiti svaku hedonističku ideju.

Teško da će Ante Čačić igračima omogućiti hedonistički život, namijenio im je svakodnevne treninge u Istri. Samo, da ne odu kao naši reprezentativci na nekakav noćni izlazak. Jer, Čačić tek treba vidjeti zašto je Sammir u petak navečer bio dugo vani.

Dinamo je u Rovinj otišao nakon što su igrači ujutro u Zagrebu obavili liječničke preglede. Odmah nakon dolaska u Rovinj plavi su otišli na teren i odradili prvi trening. Dočekalo ih je sunčano, relativno hladno vrijeme, a uvjeti na travnjaku u Rovinju puno su bolji nego u Zagrebu.

Zbog "snježnih radosti" treniranja po snijegu stradao je Tonel. Portugalac je prvi trening u Rovinju tako odradio po posebnom programu. Dinamo će u Rovinju ostati do subote kada igra kup susret s Istrom. (M.I./Agencija VLM)

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati